Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
19:20

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі колишній зек пограбував пенсіонера: відібрав 2 тисячі доларів та 70 тисяч гривень.

У Дніпрі колишній зек пограбував пенсіонера: відібрав 2 тисячі доларів та 70 тисяч гривень.

Зловмисник прослідкував за дідусем від пункту обміну валют до квартири, а коли старенький відчинив йому двері, штовхнув та забрав пакет з грошима.

Злочин стався 7 листопада в Амур-Нижньодніпровському районі міста Дніпра. Цього дня грабіжник побачив дідуся біля пункту обміну валют в торгівельному центрі та прослідкував за ним до квартири. Коли 85-річний чоловік зайшов до оселі, грабіжник постукав у двері під приводом нібито невірно отриманої суми під час обміну грошей. Далі штовхнув пенсіонера та забрав усі гроші у сумі 2 тисячі доларів та 70 тисяч гривень. Потім втік з награбованим.

Поліцейські затримали його в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ним виявився 44-річний раніше судимий житель іншої області. Поліцейські частково вилучили у підозрюваного викрадені гроші та повернули літньому чоловіку.

8 листопада слідчі повідомили грабіжнику про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання за злочин – до 10 років позбавлення волі. Триває досудове розслідування.

Поліція звертається до всіх громадян, особливо до людей похилого віку - не пускайте до оселі сторонніх людей. У разі, якщо ви помітили підозрілих людей поряд зі своїм домом, - одразу викликайте поліцію для їх перевірки.



Gorod.dp.ua на Facebook.


Саша  (08.11.22 16:52): Вор должен сидеть в тюрьме. Відповісти | З цитатою
нет слов  (08.11.22 15:34): НЕЛЮДЬ. знайшов кого грабувати. руки таким рубати одразу на місці Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн на місяць - мінімальна зарплата з квітня 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті