Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
10:17

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Водний патруль виявив рибалку-браконьєра, який наніс збиток довкіллю на понад 288 тис грн

Водний патруль виявив рибалку-браконьєра, який наніс збиток довкіллю на  понад 288 тис грн

Сьогодні, близько 5-ї години ранку, під час патрулювання на річці Дніпро неподалік Набережної Заводської патрульні роти з обслуговування водних об'єктів помітили на воді гумовий човен з невідомим чоловіком. Той діставав сітку з рибою.

Жодних дозвільних документів на такий вилов громадянин не мав. На місце події поліцейські викликали рибінспектора та слідчо-оперативну групу.

За підрахунками рибінспектора, громадянин виловив за допомогою сітки 141 плоскирку, 19 карасів, 6 пліток, 3 товстолоби, 2 судаки, одну щуку, окуня та сазана.

Загалом збиток нанесений довкіллю склав понад 288 тисяч гривень.

Слідчі вилучили сітку, рибу та човен. Громадянину загрожує кримінальна відповідальність за ст.249 (Незаконне заняття рибним промислом) ККУ.




Gorod.dp.ua на Facebook.


Хм  (14.11.22 14:46): Лодку ему точно не жаль, она такая покоцаная. а ВООБЩЕ, ЖАДНОСТЬ ФРАЕРА СГУБИЛА. нУ НА ФИ-ГА СТОЛЬКО? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
років театру ДраміКом

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті