Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Чт, 23 травня 2024
18:09

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На вулиці Панікахи затримали п'яного водія Dacia Logan без прав

На вулиці Панікахи затримали п'яного водія Dacia Logan без прав

У Дніпрі на вулиці Панікахи правоохоронці затримали п'яного водія Dacia Logan без прав, який справляв потребу на колеса машини біля дитячого майданчика.

Патрульний екіпаж вирушив на пошуки цього водія, оскільки одержав повідомлення, що чоловік порушив правила дорожнього руху. Коли правоохоронці знайшли 44-річного водія і попросили його пред'явити посвідчення водія, він заявив, що забув документи вдома.

Поліцейські помітили у чоловіка ознаки алкогольного сп'яніння: порушення мови та запах спиртного. Він погодився пройти перевірку на «Драгери», але відмовився виконувати інструкції правоохоронців, відмовлявся розмовляти з поліцейськими та намагався піти.

На нього склали протокол за частиною 1 статті 130 та винесли постанову за частиною 1 статті 126 КУпАП. Коли правоохоронці намагалися встановити особу чоловіка, він справляв потребу на колеса автомобіля, стоячи на дитячому майданчику. Поліцейські зробили порушнику зауваження, але він його проігнорував.

Через порушення правил паркування авто евакуювали на спеціальний майданчик.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
54
довгожителя проживає на Дніпропетровщині. 47 жінок та 7 чоловіків, які відзначили своє 100-річчя.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті