Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 11 травня 2024
23:00

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Енергетики за тиждень повернули світло у 4,4 тисячі осель Дніпропетровщини, знеструмлених через обстріли

Енергетики за тиждень повернули світло у 4,4 тисячі осель Дніпропетровщини, знеструмлених через обстріли

З 21 по 27 листопада аварійно-відновлювальні бригади ДТЕК Дніпровські електромережі повернули електрику у домівки 4,4 тисяч родин у 23 населених пунктах Дніпропетровської області, котрі були без світла через обстріли. Фахівці приступають до робіт відразу коли отримують дозвіл від ЗСУ та ДСНС. Мета – забезпечити міста та села електроенергією, що необхідно для нормального життя мешканців регіону.

Дніпропетровщини продовжує зазнавати ворожих обстрілів, через що регулярно пошкоджуються електромережі, а мешканці області лишаються без світла. Попри постійну небезпеку з боку агресора, фахівці ДТЕК Дніпровські електромережі продовжують оперативно лагодити пошкоджені обстрілами лінії та повертати мешканцям регіону світло.

Енергетики проводять роботи одразу, як отримують дозвіл від ЗСУ та Служби з надзвичайних ситуацій. За тиждень електропостачання відновили для 4,4 тисяч родин у 23 населених пунктах Дніпропетровської області, повністю або частково знеструмлених через бойові дії. З них за останню добу світло повернули майже у понад 70 домівок.

Загалом з початку повномасштабної війни з рф енергетики відновили електроживлення у понад 701 тисячі домогосподарств. У деякі оселі світло доводилось повертати по декілька разів через регулярні ворожі атаки. Наразі відключень через бойові дії в регіоні немає.

Нагадаємо, що за командою НЕК Укренерго в Дніпропетровській області наразі застосовуються екстрені відключення світла. Це потрібно, щоб збалансувати енергосистему та уникнути аварій на обладнанні. Графіки стабілізаційних відключень наразі не діють. За оновленнями слідкуйте на сайті ДТЕК Дніпровські електромережі.

Просимо клієнтів відповідально ставитися до споживання електроенергії – вмикати енергоємні прилади по черзі і максимально знизити споживання електроенергії в пікові години з 07.00 до 11.00 та ввечері з 17.00 до 22.00.

Енергетики ДТЕК разом зі спеціалістами НЕК «Укренерго», іншими екстреними службами й органами державної влади роблять все можливе для скорішої стабілізації ситуації.

Для зв’язку з компанією використовуйте лише офіційні канали інформації. Фахівці готові приймати ваші звернення через дистанційні канали обслуговування: сайт, соцмережі, контакт-центр +38 (056/066/067/063) 790-99-00, 0-800-301-497, чат-боти Viber та Telegram, Viber-канал інформування «ДТЕК info ДНЕМ».

Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
154,5
млн грн містянам на відновлення житла, яке постраждало від ракетних обстрілів, виплатив Дніпро у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті