Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
11:06

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі «герой паркування» заблокував енергетикам доступ до пошкодженого трансформатору

У Дніпрі «герой паркування» заблокував енергетикам доступ до пошкодженого трансформатору

В оселях Дніпра темрява настає не лише через масовані обстріли агресора, а й через самих мешканців та гостей міста, які залишають свої автівки не за правилами.

Майже щоденно до інспекції з питань контролю за паркуванням звертаються представники ДТЕК. Про це повідоляється у дописі на сторінці "Єдиний паркувальний простір".

Сьогоднішній день не став виключенням. В одному з дворів Дніпра згорів трансформатор, але оперативно виконати ремонтні роботи енергетики не змогли. Все через автівку, яка заблокувала доступ до пошкодженого обладнання.

Замість того, аби одразу взятися до роботи, спеціалістам довелося телефонувати до інспекції з паркування та чекати на їх прибуття. Протягом цього часу люди залишалися без світла.

Власника автівки вдалося розшукати. З ним провели роз’яснювальну роботу, після чого водій переставив транспортний засіб. Якби він не з’явився, авто б евакуювали через пряме порушення ПДД, а його власник сплатив би штраф, вартість евакуації та зберігання на штрафмайданчику.

У важкий для всієї країни час, коли маємо проблеми з енергопостачанням, деякі автомобілісти загострюють ситуацію ще більше.

Герой сьогоднішньої історії на своєму прикладі виразно продемонстрував, чому необхідно дотримуватися правил паркування.

Закликаємо водіїв Дніпра не блокувати проїзд аварійним та комунальним службам. Перш ніж залишити автівку, згадайте правила дорожнього руху й оберіть таке місце, де транспортний засіб не буде заважати іншим.


Gorod.dp.ua на Facebook.


гость  (05.12.22 10:01): Сказочный дебил. Неужели не хватает ума, понять, что перед подобными будками лучше вообще авто не ставить. Там внутри ведь и пожар может возникнуть, тогда и машине хана будет.
Номер напрасно замазали. Город должен знать своих "героев".
Відповісти | З цитатою
Блогер. Анархист  (01.12.22 14:22): Пусть потом ищет свою машину на штраф площадках. Відповісти | З цитатою
Блогер. Анархист  (01.12.22 14:21): Думаю нужно радикально всё делать. Эвакуатором забирать без увидомления самого владельца. Поумнеют сразу. Відповісти | З цитатою
...  (30.11.22 23:34): Ну представьте, что его там нет. Это что-то меняет? Электрикам необходимо подогнать грузовой автомобиль к воротам (не зря же ворота такие большие - там оборудование большое и тяжеленное), а они всё равно не смогут это сделать, поскольку рядом с "героем" стоит ещё два таких же "героя".
А на заднем фоне стоит ещё один с нарушением правил парковки (менее 10 метров от окон дома). Причем он мешал бы автомобилю пожарных если бы была необходимость подогнать автолестницу под дом для эвакуации людей с верхних этажей.
А теперь перед будкой кто-то положил тумбочку, которую или уберут, или эти паркуны будут вопить "они мешают нам парковаться"
Не спланированы наши дворы для парковок. А с учетом того как люди не понимают где можно парковаться, а где нет - так и вовсе стоит запрещать въезд во дворы. И наказывать за вот такие паркования так, чтобы и авто, и квартира ушли на выплату штрафов
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
років театру ДраміКом

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті