Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
чт, 28 марта 2024
15:30

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

СК «Днепр-1» - боевая ничья в первом матче года

СК «Днепр-1» - боевая ничья в первом матче года

Наши земляки сыграли первый контрольный матч на зимних сборах в Турции.

Соперником спортклуба стал прославленный клуб «Динамо», Тбилиси.

Игра получилась очень боевой и с непредсказуемым сюжетом. По ходу матча днепряне уступали в счете 0:2, но еще в первом тайме сумели выйти вперед – 3:2. Но в итоге не удержали преимущество, завершив поединок со счетом 3:3.

Подробности матча сообщает официальный сайт СК «Днепр-1»:

«СК «Дніпро-1» – «Динамо» (Тбілісі, Грузія) 3:3 (3:2)

«Дніпро-1»:  12. Кінарейкін (1. Костик,46), 11. Амаш (3. Адам юк, 46), 15. Гомес (5. Сарапій, 46), 39. Сваток (кап) (39. Порох, 46), 25. Пасіч, 29. Назаренко (15. Клименчук,46), 76. Рубчинський (29.Танковський,46, 6.Бабенко,78), 6. Бабенко (47. Танчик.46), 30. Підлепенець, 9. Гуцуляк, 97. Довбик (52. Когут, 46).

Голи: Моістрапішвілі (3), Кіркітадзе (9), Довбик (35), Підлепенець (39), Рубчинський (41), Міквабішвілі (74).

Протистоянню лідерів УПЛ і чемпіона Грузії відбувалося за сумних новин ждя обох клубів. Напередодні рашистська ракета влучила у будинок в Дніпрі, через що загинули десятки наших земляків, а вже сьогодні пішов з життя великий друг України, легендарний грузинський актор і щирий вболівальник «Динамо» Вахтанг Кікабідзе…

На перший спаринг у 2023 році тренерський штаб дніпрян виставив склад, в якому позицію правого захисника зайняв новачок спортклубівців Євген Пасіч, а на місці атакуючого флангового півзахисника зіграв Євген Підлепенець, що знаходиться зараз в команді на оглядинах.

Гра розпочалася для українців, які проводили зустріч на тлі серйозних фізичних навантажень, просто приголомшливо, і вже на 9-й хвилині грузинська команда вела 2:0. Спочатку Моістрапішвілі вдало пробив з лінії карного майданчику і не без допомоги рикошету м’яч опинився у сітці воріт Кінарейкіна, а ще за 6 хвилин Кіркітадзе реалізував вихід сам на сам.

Свою першу перспективну атаку дніпряни провели на 25-й хвилині, коли свою швидкість вмикнув Довбик, увірвашись у чужий карний майданчик, але переграти захисника суперника форварду не вдалося. Одразу ж був перспективний момент для удару у Рубчинського, але він вирішив віддати передачу на Гуцуляка і момент було втрачено.

На 32-й хвилині Кіркітадзе цілком міг оформити дубль після ще одного виходи сам на сам із Кінарейкіним, але цього разу дніпровський воротар виграв цю дуель. А невдовзі спортклубівці забили свій перший гол у 2023 році – Бабенко знайшов на лівому фланзі Амаша, який зробив відмінний навіс на дальній кут воротарського майданчику, звідки Довбик головою чітко спрямував м’яч у сітку! Спортклубівці, окрилені успіхом, почали все більше і більше застосовувати пресинг і це одразу принесли успіх! Після вкидання ауту захисник блокували удари Довбика і Гуцуляка, але з добиванням Підлепенця вже ніхто впоратися не міг -2:2! Дніпряни продовжили тиснути суперника і після розкішної комбінації, в якій Довбик віддав п’ятою на Підлепенця, а Євген прострелив вздовж воротарського майданчику, звідки Рубчинський вивів спортклубівців вперед -3:2!

У перерві тренерський штаб дніпрян майже повністю оновив склад, залишивши на полі тільки Пасіча, Підлепенця і Гуцуляка. Серед тих, хто знаходиться на оглядинах ми побачили півзахисників Клименчука і Танковського, а також Пороха, який вже удруге прибув на збір до дніпрян.

Одразу по перерві спортклубівці могли збільшити перевагу, коли після пресингу відбулось перехоплення у чужому карному майданчику, але Гуцуляку завадили завдати удар в кількох метрах від воріт. Непоганий шанс для взяття воріт був і після атаки, яку розігнав Підлепенець, а завершував ударом Танчик, але надійно зіграв воротар «Динамо».

Дніпряни цілком контролювали події на полі. Були відрізки, коли спортклубівці притискали суперника до його воріт, навантажуючи штрафний майданчик суперника навісами, але успіху вони не мали. Грузинська команда тривалий час не загрожувала воротах спортклубівців, якщо не рахувати неточний удар Марушича на 61-й хвилині матчу. Тому гол у ворота спортклубівців виглядав досить несподівано, як взагалі і результативний удар Міквабішвілі з дальньої відстані, з яким не зумів впоратися Костик.

Вже за нічийного рахунку пряму червону картку за жорсткий підкат отримав Танковський, але товариський статус матчу не залишив дніпрян у меншості, і у гру повернувся Бабенко.

Інтрига у матчі трималася до останніх хвилин матчу. На 88-й хвилині різка контратаку за участі Гуцуляка і Підлепінця завершилася ударом Когута, але постріл півзахисника дніпрян був заблокований у воротарському майданчику. На це грузинська команда відповіла пострілом Камара у поперечину.

У підсумку, протистояння лідерів українського і грузинського футболу закінчилося бойовою, результативною нічиєю».

Сегодня, 16 января, днепровский клуб сыграет второй контрольный поединок, с ташкентским «Пахтакором» (начало в 16 часов).

Фото СК «Днепр-1».




Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
домов ОСМД и ЖСК обновлены в Днепре в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте