Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
09:08

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Поліцейські провели тематичний урок у «класі безпеки», створеному в одному з ліцеїв Дніпра

Поліцейські провели тематичний урок у «класі безпеки», створеному в одному з ліцеїв Дніпра

Тут дітей навчатимуть правилам пожежної та особистої безпеки. Для кращого засвоєння матеріалу клас оснащений різноманітними наочними предметами.

Спеціалізовану кімнату відкрили 18 січня на базі Слобожанського ліцею. Клас поділено на тематичні зони: протипожежний захист, протимінна діяльність, домедична допомога та підготовка, цивільний захист, дорожня безпека, психологічна допомога.

Учора поліцейські ювенальної превенції та поліцейські офіцери громади разом з рятувальниками провели у новому класі перший тематичний урок. Вони розповіли дітям правила поведінки у темну пору доби, про мінну безпеку, порядок дій при звучанні сигналів повітряної тривоги, потенційну загрозу підозрілих предметів, що можуть виявитися вибухонебезпечними, про надання домедичної допомоги.

Правоохоронці нагадали учням правила дорожнього руху та наголосили, що дорогу треба переходити у встановлених для цього місцях. Ввечері та вночі важливо позначати себе світловідбивачами та ліхтариками.




Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
154,5
млн грн містянам на відновлення житла, яке постраждало від ракетних обстрілів, виплатив Дніпро у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті