Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 29 марта 2024
17:15

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Громить врагов помогает Футбольная армия дронов

Громить врагов помогает Футбольная армия дронов

Легендарный экс-футболист «Днепра» и патриот Украины Роман Зозуля и его Народная Армия продолжают помогать украинским защитникам.

В рамках этой помощи нашим воинам передана партия дронов.

Городской сайт уже рассказывал о начале этого проекта, который Роман Зозуля назвал «Футбольный Байрактар».

О том, как реализовывался проект и чем завершился, Роман сообщил следующее:

«Нарешті можу відзвітувати за наш найбільший проект, на який збирали кошти всім світом. Ми його називали «Футбольний Байрактар», але вийшла невеличка «Футбольна армія дронів».

Чому так довго?

Коптери нам вдалося закупити ще в листопаді, але через тонни бюрократичних процедур доставити нашим захисникам ми їх змогли лише в переддень Нового року.

Знаю, що цього року уряд уже спростив процедуру завезення дронів, але ми потрапили на той час, коли довелось пройти 7 кіл пекла. (Тут також окремий привіт деяким співробітникам посольств України закордоном, які усіма можливими способами затягували цей процес, замість того, щоб максимально сприяти. Хочеться вірити, що ви нарешті почнете думати головою, а не тим місцем, яким протираєте обшивку крісел в своїх красивих кабінетах. Бо війну не можна поставити на паузу, поки ви збираєте 100500-ту бумажку для звітності).

Та які б перешкоди волонтерам не придумували, ми завжди знайдемо спосіб, як доставити потрібні ніштяки нашим воїнам. Якщо треба, то і тунель під кордоном прориємо.

Попри всі труднощі, 6 дронів Matrice 300 вже у наших найкрутіших хлопців з підрозділів ССО та ВПС на передовій.

Вкотре хочу подякувати за допомогу українській діаспорі в Іспанії - без вас би нічого не вийшло. Наша громада однозначно найпотужніша в Європі!

Дякую фонду Народная Армия, друзям футболістам та усім небайдужим громадянам, які задонатили. А також окремо вдячний представникам Укрспецімпорту, які допомогли із закупівлею та доставкою.

І як би нас зараз не гнітили трагічні новини, ми працюємо далі, підтримуємо ЗСУ і безапеляційно віримо в нашу перемогу!».

Фото со страницы Романа Зозули.







Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте