Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 29 марта 2024
09:30

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

СК «Днепр-1» уверенно обыграл чемпионов Армении

СК «Днепр-1» уверенно обыграл чемпионов Армении

В четвертом контрольном поединке на турецких сборах днепровские футболисты были сильнее ереванского клуба «Пюник» - 3:1.

Игрой с «Пюником» СК подвел итог первого турецкого сбора.

Напомним, что до этого матча СК разошелся миром с тбилисским «Динамо» 3:3, обыграл ташкентский «Пахтакор» 3:0 и уступил лидеру чемпионата Польши, клуба «Ракув» 0:2.

Игра с ереванским «Пюником» прошла с явным преимуществом днепрян и завершилась убедительной победой нашего клуба.

О ходе поединка официальный сайт СК «Днепр-1» рассказал следующее:

«СК «Дніпро-1» – «Пюнік» (Єреван, Вірменія) 3:1 (1:0)

«Дніпро-1» 1 тайм: 33.Юрчук, 44.Хайнер, 45.Сваток (кап), 11.Порох, 6.Амаш, 30.Танковський, 41. Рубчинський, 10.Піхальонок, 24.Підлепенець, 47.Клименчук, 7.Довбик. 2 тайм 1.Костик, 5.Сарапій, 15.Логінов. 18.Гомес, 42.Пасіч, 8.Когут, 14.Бабенко, 8.Піхальонок, 29.Назаренко, 23.Танчик.7.Довбик.

Голи: Довбик (34, 87), Назаренко (63), Карабальо (79).

Заключним суперником дніпрян на першому етапі турецьких зборів став діючий чемпіон Вірменії єреванський «Пюнік», який пішов на зимову перерву у своєму чемпіонаті на третьому місці. Як і у минулих матчах тренерський штаб дніпрян використав нові сполучення гравців. Так у центрі оборони зіграв тандем Сваток-Порох, а в середині поля діяв трикутник Танковський – Піхальонок – Рубчинський.

З перших хвилин спортклубівці намагалися налагодити контроль м’яча, у той час, як суперники зробили ставку на різкі контратаки. Саме «Пюнік» завдав у матчі перший удар – на 7 хвилині Арутюнян спробував перекинути Юрчука, але дуже неточно. На це дніпряни відповіли несильним ударом головою Пороха після навісу Хайнера зі стандарту.

Перший по-справжньому гольовий момент у матчі було створено вже після того, як перший тайм сягнув свого екватору – це форвард «Пюніка» Дезіре втік на побачення із Юрчуком, але голкіпер дніпрян врятував свою команду, відбивши удар на перший у грі кутовий. А от нападник дніпрян Артем Довбик показав, як треба реалізовувати такі шанси, відкривши рахунок після відмінного проходу і передачі Валентина Рубчинського – для спортклубівців це була чи не перша гостра атака у грі, яку вдалося довести до логічного завершення.

Загалом у першому таймі було дуже багато фолів, зривів небезпечних атак і арбітр цілком міг показати і більше трьох жовтих карток.

Ближче до перерви «Пюнік» пішов вперед більш великими силами, заробив кілька поспіль кутових, але окрім пари несильних ударів головою після навісів, нічого створити вірменській команді у воріт спортклубівців не вдалося.

У перерві тренери обох команд практично повністю змінили склади, у дніпрян на полі лишилися тільки Піхальонок і Довбик.

Другий тайм пішов під диктовку дніпрян. На 55-й хвилині Сарапій міг подвоїти рахунок, але він пробив у поперечину після розіграшу кутового. Але невдовзі рахунок стає 2:0 – Олександр Назаренко замикає простріл Володимира Танчика з правого флангу!

Тільки у заключні 15 хвилин гри «Пюнік» активізувався і це принесли вірменській команді свої плоди – Карабальо влучно пробив у нижній кут після пасу Малакяна, який перед цим, здалося порушував правила проти Пасіча. А за хвилину «Пюнік» мав шанс взагалі відновити рівновагу, але Сарапій заблокував удар Юрічіча. Одразу на це спортклубівці відповіли дуже гострими проходами Танчика і Довбика, які завершувались практично у воротарському майданчику суперника, але захисникам вдавалося вибити м’яч на кутові. В решті-решт розкішна комбінація Танчик – Піхальонок – Довбик завершилася влучним ударом Артема, який оформив у цьому спарингу дубль».

Второй турецкий сбор нашего клуба запланирован с 25 января по 7 февраля. Очередной матч на сборах СК планирует провести 29 января с клубом «Сутьеска» из Черногории.

Фото СК «Днепр-1».




Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
лет просуществовала газета Днепр вечерний в бумажном формате

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте