Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
00:06

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Збитки 12 млн гривень: рибоохоронний патруль вилучив 1,7 тонни риби

Збитки 12 млн гривень: рибоохоронний  патруль вилучив 1,7 тонни риби

Сітку з рибою патрульні виявили на Карачунівському водосховищі на Дніпропетровщині.

23 січня під час проведення рейдів на березі Карачунівського водосховища біля с. Вільне Криворізького району Дніпропетровський рибоохоронний патруль виявив безхазяйне майно: 4 дерев'яні човни, сітку довжиною 170 метрів та 1692,3 кг риби (плотва – 7 516 екз., карась сріблястий – 339 екз., густера – 227 екз. , лящ – 13 екз., щука – 6 екз., сазан – 4 екз., товстолоб – 1 екз.).

Враховуючи масштаб завданих державі збитків (12 млн 896 тисяч 438грн), на місце події викликали слідчо-оперативну групу Нацполіції. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ст.249 Кримінального кодексу України (незаконне зайняття рибним, звіриним або іншим водним добувним промислом).

Заборонені знаряддя лову, човни вилучено слідчим. Рибу передано фізичній особі-підприємцю, з якою укладено договір про відповідальне зберігання продукції.

Ще один інцидент стався наступного дня, 24 січня, на р.Вороній, поблизу с.Суха Калина Синельниківського району рибпатрульні виявили трьох чоловіків, які ловили рибу двома сітками з криги.

Порушники добули 24 карася та 1 щуку загальною вагою 9кг. Завдані рибному господарству збитки склали 41 тисяча 412 грн. На чоловіків склали адмінпротоколи за ч.4 ст.85 КУпАП. Матеріали справи готуються до передачі до суду. Заборонені знаряддя лову вилучено. Рибу передано фізичній особі-підприємцю, з якою укладено договір про відповідальне зберігання продукції.






Gorod.dp.ua на Facebook.


Горожанка  (26.01.23 01:27): Заставить съесть сырую, всю. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
154,5
млн грн містянам на відновлення житла, яке постраждало від ракетних обстрілів, виплатив Дніпро у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті