Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
12:24

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі демонтували незаконний паркувальний майданчик по вул. Робочій

|«« «« »» »»|

У Дніпрі демонтували черговий незаконний майданчик для паркування. Цього разу за адресою: вул. Робоча, 152.

Попередньо інспектори КП «Транспортна інфраструктура міста» неодноразово проводили тут перевірки щодо ведення діяльності невідомими особами, але жодних дозвільних документів так і не отримали. За вказаною адресою незаконної парковки було виписано припис щодо самостійного її демонтажу упродовж семи днів, але це так і не було виконано.

«Словом, на сьогодні у нас так і немає жодних договірних відносин щодо паркувального майданчика за згаданою адресою. Власники самостійно його не демонтували відповідно до припису, тож ми виконали це примусово. Вкотре закликаємо підприємців, які ведуть незаконну діяльність з паркування транспортних засобів, не ігнорувати приписів та звертатися до комунального підприємства для оформлення необхідних документів», – сказав начальник відділу КП Андрій Осипов.
Водночас головний спеціаліст департаменту транспорту та транспортної інфраструктури міської ради Іван Васючков додав:
«Це по суті самозахоплення міської території, на якій люди незаконно заробляли кошти. Від такої незаконної діяльності міський бюджет недоотримує надходження. Тому і надалі виявлятимемо і припинятимемо таку незаконну діяльність».

Gorod.dp.ua на Facebook.


украинец  (02.02.23 18:37): интересно городской бюджет получает ли деньги за платные парковки по городу??? Відповісти | З цитатою
украинец  (02.02.23 18:34): скоро появится другая парковка с новым хазяином!!! Відповісти | З цитатою
Вася  (02.02.23 15:51): Чуваки неизвестно сколько рубили капусту, не платили налогов. Им за это ничего, просто спилили столбики) Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
років готелю «Асторія»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті