Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
чт, 25 апреля 2024
22:29

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Віктор Пінчук особисто відвідав установи, якими Фонд опікується в Дніпрі

Віктор Пінчук особисто відвідав установи, якими Фонд опікується в Дніпрі

Віктор Пінчук особисто проінспектував результати благодійних проєктів Фонду Віктора Пінчука під час візиту в Дніпро. Про це на своїх сторінках у фейсбуці написали установи, які патронує Фонд.

У Центрі тимчасового розміщення людей з інвалідністю та похилого віку благодійник оглянув проведені відновлювальні роботи. На виділені кошти був покладений новий асфальт, зроблено вимощення обох корпусів, оснащені два реабілітаційні зали із тренажерами, перекритий дах, поставлені генератори, кондиціонери та нову проводку.

В Дніпропетровській обласній клінічній лікарні ім. Мечнікова Віктор Пінчук відвідав відділення політравм, для якого Фонд закупив низку сучасного спеціалізованого обладнання: мобільну рентген-систему з С-дугою для діагностики просто під час операції без транспортування пацієнта, автоматизовану наркозну станцію, бронхофіброскоп, пневмоаспиратори тощо.




Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
100
дворов мноковартирных домов запланировали отремонтировать в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте