Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
11:07

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Американський професор Ром Стівенс навчає 400 анестезіологів Дніпра та області

Американський професор Ром Стівенс навчає 400 анестезіологів Дніпра та області

Ці знання допоможуть нашим лікарям ще ефективніше рятувати наших воїнів та тих людей, які постраждали від обстрілів рашистів.

Це – вже другий візит до Дніпра світила світової медицини.

За свою 36-річну кар'єру анестезіолога в морській піхоті США Ром Стівенс врятував тисячі солдатів в Іраку, Афганістані, Африці та Середземномор'ї.

Але це не кінець проекту. Вже у березні професор привезе з собою цілу команду з кількох десятків медичних світил з Огайо, Х'юстона, Далласа, Клівленда та провідних ВНЗ США! Його мета – охопити та навчити ВСІХ українських анестезіологів із усіх областей!

Вже відбулася лекція Рома Стівенса у Дніпропетровському державному медичному університеті, про що там розповіли таке:

«Залучений професор Ром Стівенс, професор анестезіології та медицини Університету медицини Розалінди Франклін, США, прочитав лекцію для лікарів-інтернів усіх спеціальностей, студентів університету на тему «Гостра коагулопатія при травмі та шоку. Переливання цільної крові при бойовій травмі».

Американський лікар-анестезіолог має 36 років досвіду роботи у військовій медицині. Він надавав допомогу військовим в Іраку, Афганістані, Східній Африці та на Середземному морі. Компетенція Рома Стівенса – це військові травми, опіки і трансфузіологія. У своїй лекції професор розповідав про випадки агресивної крововтрати і кровотечі, про те, як поводитись з пораненими солдатами, які потребують значного переливання крові.

Курс навчання лікарів-інтернів триватиме протягом тижня. У його межах професор Ром Стівенс проведе майстер-класи з ургентної ультразвукової діагностики.

Професор вважає, що найкраще, що медики можуть зробити для країни в такий важкий час – зберегти якнайбільше життів. Його місія – підтримати Україну і поділитися своїм досвідом».

Фото – Дніпропетровський медичний університет.






Gorod.dp.ua на Facebook.


кОНь В ПАЛЬТО  (17.02.23 11:19): У меня соседка анестезиолог, молодая кобылка,- довольно таки нервная и эгоцентричная особа.. Я даже не пытался подъехать к ней на блатной козе.. хотя, быть может,- в этом моя ошибка.. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
років театру ДраміКом

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті