Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
09:24

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Ляльки-мотанки, янголятка, браслети: у Дніпрі вихованці закладів позашкілля виготовляють обереги для захисників

|«« «« »» »»|

Від початку повномасштабного вторгнення рф в Україну заклади позашкілля Дніпра долучилися до виготовлення оберегів для наших військових.

За словами заступниці директора департаменту молодіжної політики та національно-патріотичного виховання міської ради Тетяни Журової, така творчість є частиною національно-патріотичного виховання як одного з важливих напрямів позашкільної освіти.

«Вихованці закладів позашкільної освіти постійно пишуть листівки, створюють малюнки для військових, виготовляють для них браслети, ляльки-мотанки, янголяток, які наші захисники прикладають до серця. Це все робиться для підтримки наших військових, аби перемога за нами була якнайшвидше. А представники нашого департаменту, виїжджаючи у прифронтові міста, села, до військових, завжди передають такі поробки від дітей Дніпра. Наші воїни тішаться таким дарункам і завжди дякують», – розповіла Тетяна Журова.

Цього дня у Центрі позашкільної роботи № 1 провели майстер-клас із виготовлення оберегів.

«Діти вкладають у створення свою силу, енергію, тепло для наших захисників і велику подяку їм за те, що боронять нашу країну», – підкреслила Ольга Іващенко, керівниця творчого гуртка.

Вихованка закладу Ліза Покулита теж долучилася до створення оберегів. Дівчина переконана, що вони обов’язково допоможуть військовим.

«Створюю янголятко, аби воно оберігало нашого воїна, а той — якнайшвидше повернувся з перемогою!» – додала дівчина.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті