Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 01 червня 2024
20:01

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

За спробу дати хабар поліцейським жителю Дніпропетровщини загрожує до чотирьох років позбавлення волі

За спробу дати хабар поліцейським жителю Дніпропетровщини загрожує до чотирьох років позбавлення волі

Чоловік намагався відкупитись від правоохоронців, щоб уникнути адміністративної відповідальності за керування транспортним засобом у стані сп’яніння.

17 лютого близько 21:40 в селі Богданівка Павлоградського району інспектори сектору реагування патрульної поліції відділення поліції № 1 Павлоградського РВП зупинили автомобіль «ЗАЗ - Славута». Під час перевірки документів поліцейські виявили у водія ознаки алкогольного сп’яніння. Результат огляду виявився позитивним - в крові 43-річного водія прилад зафіксував 1,23 проміле алкоголю. Транспортний засіб вилучили та помістили на майданчик відділення поліції №1 міста Тернівка.

20 лютого водій автомобіля прийшов до відділення поліції та у службовому кабінеті намагався дати поліцейському хабар у розмірі 5 тис. гривень за повернення автомобіля. Правоохоронці повідомили чоловіку про кримінальну відповідальність за пропозицію неправомірної вигоди, але це його не зупинило. Факт надання неправомірної вигоди службовій особі задокументовано.

За керування транспортним засобом у стані сп’яніння водію поліцейські винесли постанову за ч. 1 ст. 130 (керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Слідчим за узгодженням з окружною прокуратурою розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 369 Кримінального кодексу України (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі). Найближчим часом чоловіку буде повідомлено про підозру.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Павел  (24.02.23 08:31): Надо не жадничать.
Вспомним пример Михася.
Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
нових ліфтів планують встановити у Дніпрі у 2024 році.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті