Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
чт, 28 марта 2024
17:41

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

ЛЮТИЙ РІК. В Україні виходить календар війни

ЛЮТИЙ РІК. В Україні виходить календар війни

До річниці повномасштабного вторгнення рекламна агенція AdvertGroup презентує пам’ятний календар із доповненою реальністю.

ЛЮТИЙ РІК – спільний соціальний проєкт агенції AdvertGroup і волонтерського штабу «Волонтери Дніпро-1» від батальйону «Дніпро», реалізований у партнерстві з Advin Ukraine.

Проєкт присвячено трагічним та переможним подіям 2022-го. Авторка ідеї та керуюча проєктом – артдиректорка агенції AdvertGroup Ярослава Кухорук.

ЛЮТИЙ РІК – календар не про плин днів, а про пам’ять. Про війну, що зруйнувала розуміння простору, часу та змісту життя у понад 40 млн українців, а згодом і усього світу. Війну, що перетворила місяць лютий на рік.

Буча. Ірпінь. Острів Зміїний. Маріуполь. Азовсталь. Потоплення крейсера Москва. Обстріл станції у Краматорську. Звільнення Херсона…

Тут відображені дні пекучого болю та перемоги, які давали нам надію й можливість триматися далі. Саме до таких переможних подій було застосовано AR-технологію, інтегровану у проєкт компанією Advin Ukraine.

Зараз, із наближенням річниці війни, нам особливо важко. Багато хто з нас почувається на межі психологічного виснаження, яке ми не можемо собі дозволити.

Календар пам’яті покликаний допомогти усвідомити не лише усю лють цього часу, але й усю нашу міць. Адже кожен із цих днів був днем нашої сили. Сили, що, як виявилося, не має меж. Сили, яка нам усе ще так потрібна, допоки одного ранку цього безкінечно лютого року ми не прокинемось у День Перемоги.

Друкована версія календаря вийде лімітованою серією.

У цифровому форматі ЛЮТИЙ РІК можна буде вільно завантажити з мережі та внести донат на придбання 5 комплектів радіостанцій Motorola MOTOTRBO DP4801E UHF / VHF для військового батальйону «Дніпро-1».

Загальна сума благодійного збору – 389 тис. 999 грн.

Завантажити календар

Долучитися до збору:
Номер картки: 5375 4112 0297 5962

Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. новых деревьев высадят на Днепропетровщине

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте