Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
21:44

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Дніпропетровщині браконьєр виловив 50 кг риби та завдав 500 тисяч грн збитків

На Дніпропетровщині браконьєр виловив 50 кг риби та завдав 500 тисяч грн збитків

Ще один перевозив машиною 76 кг риби.

25 лютого 2023 року на річці Боковенька у селі Грузська Григорівка у Криворізькому районі рабпатрульні виявили чоловіка, який ловив рибу з човна п'ятьма сітками.

Загальна довжина сіток склала 348 метрів. Браконьєр виловив 50 кг риби: 74 плотви, 53 раки, 49 сріблястих карасів, 38 плоскирок, 18 окунів, 13 лящів і 4 щуки. Збитки становлять 521 тисячу 306 грн.

На порушника склали протокол за ч. 4 ст. 85 КУпАП. На місце викликала слідчо-оперативна група Національної поліції. Матеріали справи готуються передачі у слідчі органи відкриття кримінального провадження за ст. 249 Кримінального кодексу України (незаконні заняття рибним, звіриним або іншим водним видобувним промислом). Човен, сітки та незаконний улов вилучили до рішення суду.

Також рибпатруль спільно з поліцією виявив чоловіка, який незаконно перевозив сітки та рибу. Під час огляду багажника транспортного засобу правоохоронці виявили 180 екземплярів (76 кг) риби без документів, що підтверджують законність її походження, та 7 сіток. Збитки становлять 308 тисяч грн.

В Управлінні Держрибагентства у Дніпропетровській області функціонує телефонна «гаряча лінія»: (096) 400-02-50. Про порушення Правил любительського і спортивного рибальства та порядку придбання чи збуту риби прохання повідомляти за вказаним номером телефону.



Gorod.dp.ua на Facebook.


а тем временем  (28.02.23 18:18): в соседней новости:

"Водойми Дніпропетровської області відкрили для промислового рибальства.

15 лютого 2023 року Дніпропетровська обласна військова aдміністрація зняла заборону на використання суден та вилов риби на водоймах Дніпропетровської області в період воєнного стану.

Таке рішення ухвалено завдяки виваженій та принциповій позиції глави військової aдміністрації для забезпечення промислового рибальства в регіоні"


Но у меня вопрос: а с каких пор военная aдминистрация заведует промышленным выловом рыбы? Это что за бред? Мало яиц по 17 грн, так давайте выловим всё, что шевелится? Да только мужик 50 кг выловил, а эти будут за один заход вылавливать тонны!
Відповісти | З цитатою
Я не поняла..  (28.02.23 15:15): Какова дальнейшая судьба рыбы-раков? Відповісти | З цитатою
Что-то новое в зоологии!  (28.02.23 14:54): 53 рака стали рыбой! Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
років готелю «Асторія»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті