Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 29 марта 2024
17:15

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Днепровскую библиотеку оберегает хвостатая фея

Днепровскую библиотеку оберегает хвостатая фея

Живым талисманом и хранительницей духа библиотеки на ул. Богдана Хмельницкого, 2 является прекрасная кошка Муся, которую подобрали на крыльце библиотеки беспомощным брошенным котенком.

Сейчас в красивой и ласковой кошке уже ни за что не узнаешь того несчастного котенка. За проведенные в библиотеке годы Муся стала живым талисманом этого учреждения и любимицей всех посетителей.

О трогательной и необычной судьбе Муси в группе Райончик рассказала ее администратор Ольга Меркулова:

«МУСЯ - КНИЖКОВА ФЕЯ РАЙОНЧИКА

Ось така гарна киця Муся вже десять років живе в бібліотеці на Б. Хмельницького 2 (Це та бібліотека, де біля входу Аліса з країни чудес, намальована відомим дніпровським художником ZdesRoy).

Про Мусю мені розповіла бібліотекар Юлія Мостова, яка є читачкою Райончика в Інстаграмі вже багато років.

Мусю знайшли біля чорного входу в бібліотеку ще кошеням. Спочатку поставили їй там коробочку, а потім дитинка перебралася в саму бібліотеку.

Райончик прийшов знайомитися з подарунками: кормом та іграшкою.

Юлія розповіла, що киця їсть покупний корм, полюбляє смаки з рибкою. Співробітники бібліотеки самі купляють їй їжу, іноді приносять читачі. Якщо у вас з'явилось бажання принести трохи корму для Мусі, не соромтесь, киця буде вдячна.

Улюблені місця кішечки - на стулі біля бібліотекаря на видачі книжок, бо там м'якенько, та під лампою, бо там тепло. Бібліотека для неї - справжній дім, а бібліотекарі стали для Мусі турботливими мамами.

Хто давно не був в цій бібліотеці - тут дуже затишно, багато літератури на будь-який смак, можна взяти книжки додому на цілий місяць. Працюють з 10 до 18 щодня, окрім понеділка. Щосуботи проводять безкоштовні майстер-класи для дітей. Мають свою сторінку у Фейсбуці - Бібліотека на проспекті Слобожанському На сторінці публікують анонси та новини, тож підписуйтесь, щоб не загубити».

Фото Ольги Меркуловой.







Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
лет просуществовала газета Днепр вечерний в бумажном формате

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте