Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
21:08

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

З початку року «Дніпрогаз» виявив майже 50 крадіжок природного газу

З початку року «Дніпрогаз» виявив майже 50 крадіжок природного газу

Сума завданих Оператору ГРМ збитків сягнула 2,4 млн грн.

З початку 2023 року спеціалісти «Дніпрогазу» виявили виявили 48 фактів порушення правил обліку природного газу та цілісності системи газопостачання. Серед зафіксованих порушень - 6 незаконних врізок, 7 випадків втручання у роботу лічильників з метою зміни фактичних показань, 30 фактів самовільного відновлення газопостачання тощо. Сума завданих Оператору ГРМ збитків сягнула 2,4 млн грн.

За нелегальне використання газу недобросовісні споживачі мають відшкодувати завдані компанії збитки. Залежно від виявленого виду порушень їх розмір може коливатися від 3,5 тисяч грн до 500 тисяч грн. Таким чином, крадіжки блакитного палива можуть обійтися зловмисникам у десятки разів дорожче, ніж його легальне споживання.

Фахівці компанії виявляють сторонні втручання у роботу газорозподільних мереж за допомогою сучасного спеціального обладнання. Після встановлення порушень більшість недобросовісних споживачів визнає свою провину та сплачує передбачені законом штрафні санкції. Якщо клієнт не визнає своєї провини та відмовляється компенсувати заподіяні збитки, питання про їх стягнення вирішується у судовому порядку. При цьому споживачу-порушнику доведеться оплатити також судові витрати.

Порушнику наражають на небезпеку себе та оточуючих людей. У місцях несанкціонованих врізок у газопроводи з’являються витоки природного газу, які можуть призвести до аварійних ситуацій та фатальних наслідків.

Якщо ви стали свідком крадіжки газу – просимо повідомляти про це спеціалістів АТ «Дніпрогаз» за номером аварійно-диспетчерської служби «104».

Gorod.dp.ua на Facebook.


Хм  (23.03.23 12:15): За все годы пользования газом ежемесячный расход был 5-9 кубов. Прислали за февраль 64 куба??? Мои реальные показания на сайте просто проигнорировали. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Гость  (23.03.23 11:37): Судя по предыдущим статьям о воровстве руководства Днепрогаза денег у населения и газа у державы , получается какое-то соревнование , кто у кого больше и быстрее наворует . Пока побеждает Днепрогаз. Відповісти | З цитатою
Кто будет решать вопрос  (23.03.23 11:31): А я обнаружила у себя кражу денег.
Недобросовестный Днепрогаз украл и до сих пор не вернул!
Відповісти | З цитатою
Вася  (23.03.23 11:31): У людей работы нет, нечем платить за газ, а выживать надо. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. нових дерев висадять на Дніпропетровщині

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті