Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
02:45

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Дніпряни повідомляють у поліцію про п'яних водіїв

Дніпряни повідомляють у поліцію про п'яних водіїв

Патрульна поліція Дніпра дякує небайдужим дніпрянам, які повідомляють про п'яних водіїв.

Саме така взаємодія громадськості та поліції дає плідні результати профілактики та виявлення правопорушень! На всі повідомлення патрульні реагують та притягують таких водіїв до відповідальності.

Ось кілька прикладів.

Заявниця повідомила на 102, що її на пішохідному переході на одній із вулиць на ж\м Парус ледь не збив водій автомобіля ВАЗ. На думку жінки, чоловік за кермом був п'яний. Жінка описала прикмети автівки та повідомила її номер. Патрульні оперативно знайшли та зупинили вказаного водія. Інформація підтвердилась. Чоловік за кермом мав ознаки алкогольного сп'яніння. Він погодився пройти освідування. Драгер показав 1,66 проміле алкоголю у крові.


Про нетверезого водія на Volkswagen на вулиці Володимира Антоновича повідомила небайдужа городянка та надала прикмети автівки. Патрульні знайшли вказаний транспортний засіб. Водій погодився пройти освідування. Драгер показав 1,33 проміле алкоголю у крові.



Про небезпечні маневри водія ВАЗ, що рухався Амурським мостом, повідомив один з водіїв-очевидців. На думку заявника, водій цієї автівки, ймовірно, був п'яний. Поліцейські одразу перевірили інформацію та зупинили вказаний транспортний засіб. У чоловіка за кермом були ознаки алкогольного сп'яніння, але від освідування він відмовився. На нього, як і інших порушників, патрульні склали протоколи за ч.1 ст. 130 (Управління у стані сп'яніння) КУпАП та усунули від керування.








Gorod.dp.ua на Facebook.


Погонщик красного КТМ_а  (28.03.23 14:41): Ну вроде и хорошее дело...
НО
Вилял по дороге объезжая ямы. Типа пьян. Может быть. Заложили полицаям, с описанием и номером авто.
Нашли. Машина в гараже, водитель возле гаража пьет пиво с товарищами.
Дальше что?
Или попроще - кому то насолить.
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 2
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті