Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 01 червня 2024
07:43

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Черговий перевірив, як будинки ОСББ та ЖБК відновлюють після ракетних ударів та як втілюють проєкти співфінансування

|«« «« »» »»|

Понад 40 вікон та 9 балконних дверей постраждали у будинку ОСББ «Доброволець 2» внаслідок вибухової хвилі від ракетного удару російських терористів. За два тижні всі вибиті вікна та двері тут замінили.

Адже на початку війни міський голова Дніпра Борис Філатов дав чітке завдання: оперативно та якісно усувати наслідки ракетних атак у будинках дніпрян.

«Усі роботи тут були виконані коштом міського бюджету. В будинках провели безкоштовне дефектування та відновили всі постраждалі вхідні групи та вибиті вікна. Роботи виконані якісно», – зазначив директор департаменту з питань самоорганізації населення ДМР Святослав Ткаченко, який 5 квітня є черговим по місту.

Зі свого боку підрядник Олексій Цюріхов додав: «На цьому об’єкті ми встановили вікна з розширеним склопакетом, який має три скла та гарну енергоефективність. Це дуже сучасні вікна, які добре зберігають тепло в оселях».

Також черговий по місту перевірив, як втілюють проєкти програми співфінансування. Її створили у 2015 році за дорученням міського голови Дніпра Бориса Філатова, аби мешканці будинків ОСББ та ЖБК мали можливість ремонтувати будинки за доступною ціною – 25 % від вартості робіт. Іншу частину (75 %) покриває місто. Наразі такі роботи тривають в ОСББ «Дарницька 11».

«У цьому ОСББ вже провели роботи, пов’язані з усуненням аварійної ситуації в сантехсистемах. Тут виконали роботи з демонтажу каналізаційної системи та замінили на нову. Також замінили вентилі на трубі опалення. Роботи виконані швидко – за добу, а головне – якісно. Нарікань з боку мешканців немає», – зазначив підрядник Олександр.

Зі свого боку Святослав Ткаченко додав: «Місто зацікавлене в тому, щоб ОСББ мали змогу ремонтувати свої будинки якісно та доступно, а також могли проживати в належних умовах. Загалом на цей рік до нас подали на програму співфінансування 533 заявки на проведення аварійних ремонтів. Зокрема, це роботи з сантехніки (як у цьому будинку ОСББ), електрики, ліфтового обладнання та покрівлі».

Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Дніпра на 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті