Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 29 марта 2024
16:15

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

В филармонии Днепра открыли яркую выставку картин

|«« «« »» »»|

Днепропетровская филармония продолжает радовать своих посетителей сочетанием разных видов искусства.

Городской сайт уже рассказывал о новом проекте филармонии. С недавних пор в ее вестибюле для посетителей открывают выставки необычных картин.

Очередной из них стала яркая выставка «Свет победит», которую организовала Дирекция художественных выставок Украины.

На открытии этой выставки побывала неутомимая исследовательница культурной жизни Днепра Ирина Семенчук, которая поделилась следующими впечатлениями и фото:

«Дніпропетровська філармонія продовжує радувати відвідувачив не тільки цікавими концертами, а і новими художніми виставками, які прикрашають інтер'єр першого поверху. Треба зазначити, що адміністрація філармонії багато робить для того, щоб глядачам було тепло і затишно, щоб панували позитивні емоції і радість наповнювала серця починаючи з каси, а не з "вешалки ".

Ось і нещодавно, прийшовши на концерт, я побачила нову виставку картин під назвою "Світло переможе". Ії представила Дирекція художніх виставок України. Відразу зазначу, такій виставці позаздріл би найкращий виставковий зал.

Я не буду знову повторювати, яку роль грає колір в живопису. Він так само, як і музика, відображає весь спектр наших почуттів: від яскравої зворушливої радісті до мінорного тихого спокою, від роздумів, планів, бажань до реалізації того, про що міркував.

Але так чи інакше, чарівність, дивовижну барвистість випромінює кожна робота. Кольорова гамма бентежить і нагадує нам, що прийшла весна і все починає народжуватись знов.

Дякую за таку фантастичну виставку».

Фото Ирины Семенчук.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
домов ОСМД и ЖСК обновлены в Днепре в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте