Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
03:52

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На вул. Холодноярській замінили люк та ліквідували провалля

На вул. Холодноярській  замінили люк та ліквідували провалля

Комунальні служби Дніпра оперативно реагують на звернення до контакт-центру міської ради та Штабу взаємодопомоги Громадської ради.

До телеграм-каналу її голови Геннадія Корбана від мешканців будинку по вул. Холодноярській, 19 надійшло прохання щодо ремонту колодязного люка та ліквідації провалля ґрунту біля теплової камери.

«Миттєво відреагували на цю аварійну ситуацію, оскільки це небезпечно для людей. Демонтували стару пошкоджену колодязну кришку люка й улаштували нову пішохідну. Її забетонували, аби не було спроб вкрасти. Також ліквідували провалля ґрунту біля теплової камери. Яма, мабуть, утворилася через стічні води. Забетонували її, закріпили та засипали. Тож тепер тут цілком безпечно», — розповів виконувач обов’язків начальника теплової дільниці № 3 комунального підприємства «Теплоенерго» Дмитро Гризов.
Місцева мешканка пані Наталія зазначає:
«Ми дуже вдячні, що так швидко відреагували на наше звернення. Ситуація дійсно вже була небезпечною, а тим більше, коли у дворі багато дітей гуляють. Усе зробили. Ми задоволені!».






Gorod.dp.ua на Facebook.


Люк  (08.04.23 16:09): А если напрямую обратиться в коммунальное предприятие то результата не будет? Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн фінансової допомоги для поліції Міськрада виділила у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті