Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
19:45

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Дніпро готує найсильнішу команду до Кубка України з водних видів спорту

|«« «« »» »»|

Дніпро продовжує готувати потужні спортивні команди до всеукраїнських та світових чемпіонатів. Загалом з літа 2022 року з простою вивели 21 спортивну школу Дніпра (тимчасово припинити роботу довелось через агресію російських терористів).

«Спортивну школу почала відвідувати разом з братом, коли мені було 10 років. Наразі готуємось до Чемпіонату України, тим паче це стало можливим, коли робота школи нарешті відновилась», – зазначає вихованка КПНЗ «ДЮСШ № 8» ДМР Вероніка Григорʼєва.
Зі свого боку директорка цієї школи Світлана Баранова додала:

«Незважаючи на війну, наші учні приходять із задоволенням на тренування. І сьогодні ми провели контрольні тренування, аби відібрати команди на Чемпіонат України, який через тиждень відбудеться в Умані. І там будуть основні змагання, де наші спортсмени можуть потрапити до команди України, аби восени поїхати на міжнародні змагання. Загалом до нас приходить багато дітей, бо вони через воєнний стан вже засиділись вдома. Крім цього, у наших спортивних лавах є і вимушені переселенці. Вони також у нас у складі команди, аби поїхати до Умані».

Міська влада за дорученням очільника Бориса Філатова доклала максимум зусиль, аби повернути до роботи спортивні школи, зокрема організувала безпечні місця у разі тривоги.

«В умовах війни нашим двом школам з веслувальних видів спорту пощастило найбільше, адже ми найперші вийшли з простою, бо біля нас є офіційні укриття. Також нам дали змогу тренуватись в одній із заток Дніпра. Тренувальний процес в нас триває як і до війни. Крім цього, завдяки департаменту гуманітарної політики ДМР було профінансовано басейн у зимовий період у Придніпровській державній академії будівництва та архітектури. Ми мали можливість там проводити тренування двічі на тиждень», – зазначив директор КПНЗ «МДЮСШ з водних та веслувальних видів спорту» ДМР Олексій Калиниченко.

Набір до спортивних шкіл Дніпра ще триває. Аби ознайомитись з їхньою роботою, переходьте за посиланням.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Автор,  (17.04.23 12:06): водные виды спорта - это плавание, прыжки в воду и синхронное плавание.
Не разбираетесь в спорте - не пишите о нём.
Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
154,5
млн грн містянам на відновлення житла, яке постраждало від ракетних обстрілів, виплатив Дніпро у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті