Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 29 марта 2024
17:13

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Звезда Голливуда восхищен мужеством днепровских воинов

|«« «« »» »»|

Марк Гемилл навсегда прославился, сыграв роль джедая Люка Скайвокера в киноэпопее «Звездные войны».

Вместе с сотнями других голливудских звезд, Марк поддерживает нашу страну в жестокой Большой войне. И поддерживает не только на словах. Он собрал более 700 тысяч долларов на покупку дронов-разведчиков для украинских военных.

А на днях он пообщался с Антоном «Викингом» Панчуком – командиром отделения 93-й Днепровской Отдельной механизированной бригады «Холодный Яр», которая героически сражается на Бахмутском направлении. Марк Гемилл не скрывал своего восхищения мужеством днепровских воинов.

Подробней об этом общении «Викинга» и голливудской звезды, а также о последних новостях с фронта, в 93-й ОМБр «Холодный Яр» рассказали:

«Попри брехливі заяви мас-медіа окупантів про оточення і завоювання Бахмуту, українські сили оборони продовжують битися за місто. Тривають криваві вуличні бої. Оборонці 93-ї бригади Холодний Яр спільно з іншими підрозділами завдають максимальної шкоди ворогу і не пропускають окупаційні війська далі у бік Часового Яру і Костянтинівки.

А це Антон «Вікінг» Панчук — командир відділення 93-ї бригади Холодний Яр, який зараз боронить Україну на бахмутському напрямку. Він cпілкується онлайн із Марком Геміллом – актором, що зіграв джедая Люка Скайвокера в кіноепопеї «Зоряні війни».

Колись «Вікінг» захоплювався фільмами, в яких грав Марк Гемілл, а тепер і сам поспілкувався з ним у зумі!

Американський актор є амбасадором United24 — офіційної фандрейзингової платформи України. Він збирає на дрони-розвідники RQ 35 Heidrun: Гемілл уже зібрав понад 705 000 доларів.

На онлайн-зустрічі з українськими захисниками актор послухав історії військових, обговорив їхню потребу в дронах та висловив бажання приїхати в Україну після завершення війни:

«Для мене честь зустрітися з вами. Я граю воїна у кіно, а ви справжні герої справжньої війни. Ми з нетерпінням чекаємо вашої перемоги якомога швидше, але ми будемо з вами стільки, скільки потрібно. Навіть коли я просуваю якийсь фільм, то завжди згадую, що працюю, аби в будь-який спосіб допомогти українцям перемогти у війні. І ми перемагаємо. Ви перемагаєте. Не сумнівайтеся в цьому ні секунди. Всі казали, що Україна впаде за чотири дні. Пам'ятаєте? Але ви довели всьому світу — Україну зачіпати не варто», — сказав Гемілл військовим.

Військовослужбовець 93-ї "Вікінг", що брав участь у зум-зустрічі, на війні вже 9 років. Спочатку служив у добровольчому корпусі «Правий сектор», а у 2016 році приєднався до 93-ї бригади. Його контракт зі Збройними силами мав закінчитися 28 лютого 2022 року. Але почалося повномасштабне вторгнення, і плани відпочити боєць відклав до остаточної перемоги.

Після війни він збирається здійснити свої мрії: побачити китів в океані, норвезькі фіорди, стрибнути з парашутом та побувати на музичних фестивалях. А поки що наголошує на необхідності підтримки:

«Хотілося б звернутися до всіх, у кого є велика аудиторія та вплив. Весь цей ресурс потрібно спрямувати на перемогу. І тоді всі зустрічатимуть наступний Великдень та інші свята з родиною у своїх домівках, у своїй вільній країні».

Фото – 93 бригада «Холодный Яр».

Тема: АТО - ООС
Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте