Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Вт, 21 травня 2024
05:51

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У центрі Дніпра п'яний водій Skoda заважав руху транспорту

У центрі Дніпра п'яний водій Skoda заважав руху транспорту

25 квітня патрульні помітили неадекватну поведінку водія на автомобілі Skoda.

Він рухався вулицею Липинського (Ширшова), а потім раптом зупинився посеред дороги, ускладнивши рух іншим автівкам, і не реагував на сигнали водіїв.

Поліцейські підійшли до чоловіка, щоб спитати про причину зупинки посеред транспортного потоку. Водій за кермом мав ознаки алкогольного сп'яніння і замість відповіді інспектору різко рушив з місця та поїхав.

Орієнтування на автівку передали всім екіпажам. Її невдовзі виявили на вулиці Староказацькій та заблокували. Під час спілкування патрульні запропонували чоловікові пройти освідування, але той відмовився.

На нього склали протокол за ч.1 ст. 130 (Управління у стані сп'яніння) КУпАП та усунули від управління. Автомобіль евакуювали на штрафмайданчик.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Злые вы  (25.04.23 14:55): Ну что вы наговариваете? На фото водитель пьет водичку, а остановился он чтоб открыть аккуратно и не облиться. Відповісти | З цитатою
727  (25.04.23 14:30): Может пора сделать обязательным тест на градус?ну что это-отказался? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Дніпра на 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті