Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
чт, 28 марта 2024
21:42

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

СК «Днепр-1» разгромил харьковский «Металлист» 5:0

СК «Днепр-1» разгромил харьковский «Металлист» 5:0

Героем матча стал бразильский полузащитник Жоау Пеглоу, который отличился тремя голами и результативной передачей.

В последнее время эти клубы связывают прочные узы.

Напомним, что минувшим летом состав СК «Днепр-1» пополнил многочисленный десант из «Металлиста». В днепровский клуб вместе со спортивным директором Евгением Красниковым и главным тренером Александром Кучером перешли Владислав Рыбак, Владимир Танчик, Эдуард Сарапий, Сергей Горбунов, Руслан Бабенко. За полгода состав днепрян также пополнили еще четыре исполнителя из «Металлиста» – Вячеслав Танковский, Евгений Пидлепенец, Александр Каплиенко и Виталий Федоров. Зато из бывших игроков СК «Днепр-1» в заявке харьковского клуба можно увидеть Дмитрия Коркишко, Сергея Панасенко и Юрия Романюка.

Но этот обмен игроками не сказывался на боевитости отношений. В матче первого круга днепряне одержали над «Металлистом» трудную победу – 1:0. А в сегодняшнем матче упорно сопротивлялись почти целый тайм.

Подробней об игре рассказал официальный сайт СК «Днепр-1»:

«Дніпро-1» – «Металіст» (Харків) 5:0 (3:0)

«Дніпро-1»: 1.Рибак, 44.Матарріта (29.Назаренко,59), 5.Сарапій, 3.Адамюк, 27.Хайнер (24.Лучкевич. 79), 10.Пеглоу, 25.Когут (22.Рубчинський,59), 31.Танковський, 8.Піхальонок (кап) (34.Танчик,64), 9.Гуцуляк (11.Підлепенець.64), 7.Довбик.

Голи: Пеглоу (33, 40, 90+3), Гуцуляк (43), Підлепенець (76).

Після переможного матчу проти «Інгульця» тренерський штаб дніпрян провів певну ротацію складу, і це не дивно, адже попереду у команди напружений графік матчів, тож треба правильно розподілити сили. Тільки Бланко не міг зіграти через дискваліфікацію (його місце зайняв Пеглоу), а Бабенко і Сваток лишилися в запасі, натомість з перших хвилин вийшли Танковський і Хайнер, котрий зайняв звичну позицію правого захисника, а у центр борони змістився Адамюк.

Дніпряни одразу захопили ініціативу, притиснувши суперника до його воріт, при цьому повивши методичну пристрілку: Довбик з лінії карного майданчику пробив вище воріт, удар Гуцуляка закінчився кутовим, постріл Пеглоу метрів з 12-ти було заблоковано і на 13-й хвилині перший сейв зробив Костик, який не без труднощів зреагував на удар Довбика з гострого кута. Невдовзі вже цілком міг забивати Гуцуляк, якого партнери вивели на удар, але Олексію м’яч явно не ліг на ногу, а ще за хвилину Панасенко у боротьбі з Довбиком зіграв рукою у власному штрафному майданчику, проте свисток арбітра не пролунав.

Дніпряни продовжують тиск, і вже Танковський проходить по центру та завдає потужного удару, який відбиває перед собою Костик, якого підстрахували захисники, вибивши м’яч на черговий кутовий. На 31-й хвилині вже міг відкривати рахунок Довбик, який замикав простріл Матарріти, але на його удар з кількох метрів зреагував воротар. І все ж таки спортклубівці дотисли харків’ян, які трималися 33 хвилини: комбінація Матарріта – Когут – Пеглоу завершилася виходом сам на сам і першим голом бразильця у складі дніпрян!

Незабаром Пеглоу міг оформити дубль, але після його пострілу з лінії карного майданчику м’яч пролетів поруч із стійкою, але на 40-й хвилині саме Пеглоу подвоїв рахунок, першим встигнувши на добивання після удару Піхальонка! А на 43-й хвилині бразилець до двох забитих м’ячів додав ще і результативну передачу – Пеглоу отримав закидання від Піхальонка і викотив м’яч під удар Гуцуляку, який розстріляв ворота «Металіста» -3:0!

Все, чим відзначились харків’яни в атаці у першому таймі – це двома діями Прядуна, котрий отримав попередження за симуляцію у штрафному майданчику спортклубівців і одного разу заліз у офсайд. Жодного удару по воротах дніпряни супернику завдати так і не дозволили.

Початок другого тайму «Металіст» почав активніше і на 51-й хвилині гості створили перший момент, але Рязанцев пробив поруч із дальньої стійкою. Але ініціативою все одно продовжували володіти спортклубівці, які плели свої комбінації перед карним майданчиком суперника, створюючи при цьому моменти. Так з ударом Піхальонка впорався Костик, Гуцуляк своїм пострілом влучив у Когута, а Довбик спочатку пробив головою неточно після чергового кутового у виконанні Піхальонка, а потім удар Артема з близької відстані заблокував Мизюк.

На 69-й хвилині був шанс відзначитись і у «Металіста», але Рибак зумів ліквідувати вихід сам на сам Наумця, при цьому голкіперу дніпрян довелося надавати медичну допомогу. Тим часом, спортклубівці не знижали обертів і на 76-й хвилині рахунок став 4:0 – дебютним голом відзначився Підлепенець, який зіграв на добиванні, коли Костик вчергове відбив удар Довбика.

Вже після цього відбулось повернення Лучкевича, який після тривалого відновлення після травми вперше у цьому сезоні зіграв в УПЛ. Остаточний рахунок у матчу було встановлено вже у компенсований арбітром час – Довбик здійснив прохід і видав передачу Пеглоу, котрий оформив хет-трик!

У підсумку 5:0 – розгромна перемога дніпрян!».

Фото СК «Днепр-1»






Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
7
новых региональных полигонов бытовых отходов будут построены в регионе к 2027 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте