Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
14:29

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі хочуть реконструювати стадіон «Авангард», але є складнощі: подробиці

У Дніпрі хочуть реконструювати стадіон «Авангард», але є складнощі: подробиці

У Дніпрі ж/м Придніпровськ хочуть реконструювати стадіон «Авангард», але є складнощі.

Стадіон «Авангард» колись був базою для тренувань багатьох легендарних спортивних команд України. Але зараз тут - геть занедбане та старе поле. Втім, серед місцевих стадіон і досі популярний, тому люди вважають, що його треба реконструювати, розповідає "ДніпроTV".

Спортсмени вважають, що найдоцільніше було б зробити тут велику футбольну базу.

«Велику, гарну футбольну базу з майданчиками, з інтернатом якимсь, щоб там діти жили іногородні. І з комплексами, басейни, легкоатлетичні майданчики й тренажери. Повноцінну дитячу спортивну футбольну базу», - каже Антон Кодрін, футбольний тренер.

Але через 590 постанову Кабміну такого обсягу роботи проводити нині не можна. Також поки не можуть вирішити питання, хто буде фінансувати такий об’ємний проект.

Стадіон «Авангард» виставили на аукціон, без зміни цільового призначення. Тобто, стадіон повинен залишитися стадіоном, спортивним майданчиком. Втім, як довго містянам чекати на реконструкцію – питання досі відкрите.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:


вася  (11.05.23 08:20): Триндец стадиону... Відповісти | З цитатою
Кушнир Толик Николаевич  (11.05.23 06:35): Восстановили стадион лайко бывший врз, теперь даже побегать туда не пускают,бегают вокруг стадиона. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
vlad  (10.05.23 20:30): Его спасет только комплексный подход или он должен войти в Глобальную программу Восстановления спортивной инфраструктуры/пример в рамках "Большая Стройка" построен в Киеве большой спортпарк/ или должен появится глобальный международный инвестор который занимается развитием спорта и здоровья,также вариант с компаниями из Форбс Днепра...т.е этим должен заниматься Управление спорта в партнерстве с Агентством развития Днепра,иначе сам район будет долго ждать участников аукциона... Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
дитячих та спортивних майданчиків відремонтують у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті