Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 29 марта 2024
00:00

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

СК «Днепр-1» играет вничью с «Александрией» и упускает шанс догнать «Шахтер»

СК «Днепр-1» играет вничью с «Александрией» и упускает шанс догнать «Шахтер»

Сегодня днепряне наконец доиграли отложенный еще с осени матч с «Александрией», итогом которого стала ничья 1:1.

Напомним, что этот матч должен был состояться 23 ноября прошлого года. Но из-за длительных воздушных тревог был прерван на 10 минуте и перенесен. Его доигрывание состоялась сегодня.

За это время в командах произошло немало изменений. В частности, «Александрию» возглавил наш земляк Руслан Ротань, в тренерский штаб клуба вошел бывший игрок СК Сергей Кравченко, а одним из лидеров команды стал бывший капитан СК Сергей Логинов. Также в «Александрии» играют бывшие спортклубовцы Андрей Цуриков и Олег Кожушко.

Всем им было что доказывать в этой игре. Особенным настроем отличился Руслан Ротань, удаленный с тренерской скамьи.

Подробней об итогах матча рассказал официальный сайт СК «Днепр-1»:

СК «Дніпро-1» – ФК «Олександрія» 1:1 (1:1)

«Дніпро-1»: 1.Рибак, 29.Назаренко (42.Пасіч, 61), 5.Сарапій, 39.Сваток (кап), 3.Адамюк (27.Хайнер, 84), 23.Бланко (10.Пеглоу, 72(, 18.Бабенко (25.Когут,84), 22.Рубчинський (31.Танковський, 61), 8.Піхальонок, 9.Гуцуляк, 7.Довбик.

Голи: Довбик (22, з пенальті, Ковалець (26)

На догравання матчу 1-го туру тренерський штаб дніпрян залишив абсолютно той же склад, який чотирма днями раніше виходив на гостьовий поєдинок із «Чорноморцем» і, таким, чином, у порівнянні із складом, що розпочинав гру з «Олександрією» 23 листопада минулого року у спортклубівців відбулося три зміни: замість Валефа, Танчика і Бузанелло, котрого вже немає в команді, вийшли Рибак, Бланко і Гуцуляк, в результаті чого Валеф і Танчик не потрапили до запасу команди.

Обидві команди розпочали протистояння на високих швидкостях і невдовзі обмінялися дуже небезпечними моментами: спочатку Рибак зреагував на підступний удар Мірошниченка, а у відповідь Шевченко відбив потужний удар Піхальонка і впорався із добиванням головою Бланко. А незабаром дніпряни провели ще одну різку атаку, яка завершилася навісом Піхальонка на Назаренка, якого штовхнули у спину у карному майданчику – пенальті, який чітко реалізував Довбик -1:0! Проте невдовзі олександрійці відігралися – Ковалець влучно пробив головою у нижній кут після подачі зі штрафного.

Після такого спалаху гра пішла з боротьбою на кожному клаптику поля і за деякий час дніпряни зуміли захопити ініціативу. Після хороших атак Шевченко реагував на удари Гуцуляка і Піхальонка, а постріл Довбика пройшов трохи вище поперечини. «Олександрія» стрепенулася перед самою перервою – вже у компенсований арбітром час Рибак відбив на кутовий дуже підступний удар Скорка.

Той же Скорко мав непоганий момент на початку другого тайму, коли після кількох кутових гостям вдалося завдати удару, але спроба Скорка була неточною. Загалом на початку другого тайму активніше виглядали олександрійці, а дніпряни у ці хвилини більше шукали своє щастя в контратаках. Поступово спортклубівці вирівняли гру і вже почали притискати суперника до його воріт. Перший же по-справжньому гольовий момент у другому таймі дніпряни створили на 76-й хвилині, коли Піхальонок вивів на побачення із голкіпером «Олександрії» Танковського, але переграти Шевченка півзахиснику спортклубівців не вдалося. Тепер вже гості більше грали на контратаках, і на 81-й хвилині Рибак з під поперечини переводить на кутовий удар Мустафаєва.

У заключні хвилини матчу дніпряни вже пішли на штурм воріт суперника, і Шевченко рятує команду після ударів головою Гуцуляка та пострілу Когута, а Бабогло підставляється під постріл Пеглоу. Останні хвилини компенсованого арбітром часу застали дніпрян після чергової атаки спортклубівців. У підсумку нічия 1:1».

После этого матча «Днепр-1» на 2 очка отстает от «Шахтера» и всего на 3 опережает «Зарю».

Фото СК «Днепр-1»


Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте