Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
07:24

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

В Україні хочуть частково відкрити повітряний простір: який аеропорт може запрацювати

В Україні хочуть частково відкрити повітряний простір: який аеропорт може запрацювати

В Україні хочуть частково відкрити повітряний простір.

Окрім того, обговорюється відновлення роботи міжнародного аеропорту “Львів”. За словами голови Львівської ОВА Максима Козицького, це буде гуманітарний повітряний коридор. Його безпеку забезпечуватиме Європейський Союз.

Козицький зазначив, що на цю тему говорили під час підписання угоди про приєднання України до програми Євросоюзу “Механізм З’єднання Європи”.

“Це питання давно порушувалось. Ми сподіваємося, що так, як зерновий коридор, може бути й гуманітарний коридор, який може бути забезпечений Європейським Союзом”, – сказав Козицький.

Приблизну дату відкриття повітряного простору він не назвав. І не уточнив, чи літатимуть з аеропорту пасажирські рейси, чи це буде суто гуманітарний коридор.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Amigo Horhe  (09.06.23 03:02): Подьімите вверх голову в ночное время. В небе такое активное движение во всех направлениях, бортовьіе огни видно невооруженньім глазом. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Дніпра на 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті