Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 15 травня 2024
21:09

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі відбулася «Студентська весна»

|«« «« »» »»|

Щорічний конкурс студентських талантів в умовах Великої війни набув іншого значення та спрямованості.

«Студентська весна-2023» цього року була проведена як волонтерський контрнаступ, у якому всі вузи Дніпра об'єдналися заради допомоги Збройним силам України.

На святі було, як завжди, багато яскравих номерів студентських талантів, що запам'ятовуються. Але всі їх поєднувала любов до України та віра у перемогу нашої країни над ворогом!

Окрім власне конкурсних номерів, кожен виш розповів та показав, як за рік Великої війни його студенти допомагають нашим військовим та переселенцям.

Детальніше про конкурс та його номінації розповіли у Придніпровській академії будівництва та архітектури, яка теж була учасником цього свята:

«У міському Палаці дітей та юнацтва відбулася «Студентська весна – 2023».

Щорічний міський конкурс «Студентська весна" в умовах війни набув нового, важливого для країни та кожного її громадянина, високого змісту. Захід було проведено, як волонтерський творчий контрнаступ, у якому всі вищі навчальні заклади Дніпра об’єднаналися ЗАДЛЯ ДОПОМОГИ ЗБРОЙНИМ СИЛАМ УКРАЇНИ.

За умовами Конкурсу, розробленими Департаментом молодіжної політики міської ради Дніпра, всі учасники дотримались основних цілей цього конкурсу, таких як:

розвиток усіх видів і жанрів мистецтва серед молоді та студентів;

підвищення художнього рівня студентського мистецтва;

пропаганда досягнень студентського мистецтва;

показ кращих концертних програм, вистав, виставок.

Цьогоріч до цих важливих цілей додалась популяризація волонтерського руху серед студентства.

Розв’язана рашистами повномасштабна війна проти України зробила, як ніколи, актуальним основне завдання конкурсу НАЦІОНАЛЬНО-ПАТРІОТИЧНЕ ВИХОВАННЯ СТУДЕНТСЬКОЇ МОЛОДІ.

Концертна програма показала надзвичайно потужну патріотичну позицію студентської молоді, силу волонтерського руху молоді Дніпра, залученість молоді до різноманітніших форм волонтерської діяльності.

Конкретна мета проведення концерту - ПРИДБАННЯ АВТІВКИ ДЛЯ ЗСУ на кошти призового фонду слугувала підняттю морального, бойового духу усіх запрошених на захід гостей, серед яких були і військові ЗСУ.

Цьогорічний захід було проведено у форматі єдиної концертної програми, побудованої з творчих блоків від кожного з вишів.

Студентська молодь Дніпра досягла своєї мети: АВТОМОБІЛЬ БУДЕ ПРИДБАНО І ВІДПРАВЛЕНО ЗСУ! А волонтерський творчий контрнаступ буде продовжуватись до повної Перемоги України!».

Фото – ПДАБА та Дніпровський університет внутрішніх справ.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Семергеев Андрей Николаевич  (21.06.23 14:29): ЕРУНДА. Да и учитца не обязательно.
Я вот один курс типа побыл и теперь везде пешу шо у меня высшее образование.
Спортзал зато свой, бизнес.
Не учитца надо а денежки ковать пока есть возможность)
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
дитячих та спортивних майданчиків відремонтують у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті