Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
08:50

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Філатов: «Питання стадіону «Авангард» вирішать на позачерговій сесії міськради — у найближчі два тижні»

Філатов: «Питання стадіону «Авангард» вирішать на позачерговій сесії міськради — у найближчі два тижні»

Мерія Дніпра робить усе, аби остаточне рішення щодо придніпровського стадіону «Авангард» було прийнятним для всіх містян. Головна мета — зробити його зручним, сучасним і доступним для людей. Тож без їхньої остаточної згоди жодних офіційних рішень не ухвалюватимуть.

На цьому наголосив мер Борис Філатов за підсумками 38-ї чергової сесії, куди також було запрошено ініціативну групу від житломасиву Придніпровськ.

Нині Філатов дав доручення профільним фахівцям і департаментам міськради детально пропрацювати всі надані людьми пропозиції та зауваження. Після цього для рішення по «Авангарду» скличуть окрему позачергову сесію. Очікується, що вона відбудеться у найближчі два тижні.

«Після того, як я почув усі сторони — насамперед ініціативну групу житломасиву Придніпровськ – питання щодо приватизації, а також розгляду місцевої ініціативи буде перенесено. Тільки після того, як ми отримаємо від профільних спеціалістів, керівників департаментів відповіді на всі питання мешканців, буде ухвалено рішення. Зараз воно не ухвалено», — наголосив Філатов.

Він також висловив вдячність мешканцям, які, зокрема, збирали підписи, аби донести своє бачення майбутнього стадіону.

Як відомо, стадіон «Авангард» у Дніпрі ще за першої каденції мера Філатова вдалося залишити у власності громади міста. Після цього тривала робота з пошуків варіантів його модернізації. Комплексно привести його до ладу нині — враховуючи виклики війни — можна було б із залученням приватного інвестора. Та за будь-якого сценарію місто обов’язково створить дієві механізми, що захистять інтереси містян і спростують усі безглузді чутки та побоювання довкола цього питання.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:


Павел  (22.06.23 06:36): До 2025 года время ещё есть, но не совсем много. Вот и торопится нынешняя власть напоследок взять как можно больше.
Городу Днепр нужно полное обновление власти и депутатского корпуса.
Відповісти | З цитатою
Віра  (21.06.23 23:52): Хотілося б дізнатися, чому у міста ЗАВЖДИ катострофічно не вистачає грошей на СПОРТИВНІ споруди комунальної власності?

Чому не вистачає коштів на ПОТОЧНІ ремонти бібліотек, поліклінік, будинків культури, кінотеатрів (на їх перепрофілювання), стадіонів, парків, скверів?

Чому у Громади міста відбирають, під виглядом залучення ІНВЕСТИЦІЙ, останні об'єкти СОЦКУЛЬТПОБУТУ?

Виставляють на торги, отримують в бюджет копійки, а "фукають на вітер" сотні млн грн на нікому непотрібні піар міської ради, новорічну ілюмінацію, однорічні квіти в вересні, ПІДІГРІВ сходів в парку Шевченко та інше.

Чому в Дніпрі витрачають бюджетні кошти на ВСЕ про що НЕ ПРОСЯТЬ містяни, а на те, що вкрай необхідне - кошти відсутні або непередбачені.

Все просто. Об'єкти комунальної власністі СПЕЦІАЛЬНО доводяться до жахливого стану, щоб під час війни їх могли придбати СВОЇ люди за безцінь.

.
Відповісти | З цитатою
Кушнир Толик Николаевич  (21.06.23 15:54): А почему стадион врз,на универсальной, закрыт для свободного доступа людей?или это уже частное владение? Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн фінансової допомоги для поліції Міськрада виділила у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті