Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
08:52

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі патрульні зупинили водія-порушника без прав та з чужим номерним знаком

У Дніпрі патрульні зупинили водія-порушника без прав та з чужим номерним знаком

Сьогодні вночі на вулиці Панікахи за порушення правил дорожнього руху патрульний екіпаж зупинив водія автомобіля Hyundai.

Під час перевірки авто з'ясувалося, що воно має номерні знаки, які йому не належать.

А під час перевірки кермувальника патрульні встановили, що громадянин позбавлений права керування та вже двічі притягався до адміністративної відповідальності протягом року за керування у стані сп'яніння.

Також водій мав ознаки наркотичного сп'яніння. Йому патрульні запропонували пройти медогляд у встановленому законом порядку, але чоловік відмовився.

На громадянина склали протокол за ч.3 ст.130 (Керування у стані сп'яніння) та за ч. 5 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою позбавленою права керування), а також постанову за ч.1 ст. 121-3 (Керування або експлуатація транспортного засобу з номерним знаком, що не належить цьому засобу) КУпАП. Водія відсторонили від керування авто.

Gorod.dp.ua на Facebook.


особо не слежу  (08.07.23 00:15): А разве на третий раз езды пьяным там не должен быть штраф размером чуть ли не в несколько тысяч долларов, или так и не приняли этот закон? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Віталій  (07.07.23 21:30): Ну і скільки разів???Поки не вб'є когось?Як це може бути?ЩО ЗА ПОЛІЦІЯ-ПОЗБАВЛЕНИЙ ПРАВА КЕРУВАТИ ЗА АЛКОГОЛЬ,ЗНОВУ НА ЧУЖІЙ(вкраденій?),знову п'яний???Та він уже повинен був сидіти за попередні випадки!Як у Жванецького "Ви ще за попереднє не відсиділи"! Відповісти | З цитатою | Обговорення: 2
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
70
аварійних дитячих та тренажерних майданчиків планують відремонтувати у 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті