Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
06:51

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Юні джури запросили заступників начальника ОВА на імпровізований брифінг

Юні джури запросили заступників начальника ОВА на імпровізований брифінг

У Дніпропетровській ОВА зібралися переможці і призери всеукраїнської військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»). Загалом чотири команди.

Вони запросили до слова заступників очільника області – Ірину Грицай та Івана Начовного. Питали про лідерство, пріоритети та мрії. Імпровізований брифінг пройшов у невимушеній обстановці.

«Патріотичне виховання – серед пріоритетів Дніпропетровщини. Ми маємо розвивати потенціал, яким наділені наші діти. Наприклад, спостерігаючи за джурами, розумієш – на Україну чекає успіх. Та й спілкуватися, ділитися набутими знаннями з ними завжди приємно. Особисто мене це ще й надихає до нових звершень і перемог», – зазначила заступник начальника ОВА Ірина Грицай.

Лідерство та шлях до нього. Серед основних питань, які ставили джури. Цікавилися й тим, що надихає управлінців у складні для країни часи. І планами на час після перемоги.

«Військово-патріотична гра «Джура» – не тільки про традиції, історію. Її учасники кмітливі і міцні фізично, що важливо для лідерів, якими власне й є ці хлопці та дівчата. Говорили з ними й про важливість подолання труднощів. Виклики. Вони не для того, аби збити нас зі шляху. А для росту над собою. Просто не треба боятися. Тільки рух вперед», – пояснив заступник начальника ОВА Іван Начовний.

Головна вимога, яка стояла перед усіма учасниками імпровізованого брифінгу, – максимальна чесність та відвертість. З нею впоралися всі, поділилася представниця команди, яка цьогоріч стала першою в обласному етапі військово-патріотичної гри.

«Такі зустрічі – важливі. Уважно все слухала і зробила певні висновки. Головне – ніколи не здаватися і обов’язково вірити у перемогу. Наближати її кожен на своєму місці», – резюмувала представниця команди «Залізні вовки» Поліна.

На згадку про зустріч джури отримали заохочувальні подарунки.







Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
100
дворів запланували відремонтувати у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті