Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
05:37

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Дніпро тестує електронну систему резервування місць для поховань — як працюватиме

Дніпро тестує електронну систему резервування місць для поховань — як працюватиме

У Дніпрі в тестовому режимі починає працювати електронна система резервування ділянок на кладовищах. Скористатися нею можна на сайті міської ради. Також подібна послуга буде доступна у міських ЦНАПах.

м Сплачені за бронювання кошти йтимуть до бюджету міста, а замовник отримуватиме офіційну квитанцію.

«У всьому світі на цьому «бізнесі» паразитують мафіозі, а чинний закон, що регулює цей вид діяльності, давно застарів. Я чудово розумів, що хто б не пішов працювати на цвинтарі, то незабаром буде або корумпований/або підкуплений/або заляканий. Який вихід? Тільки прибрати з процедури розподілу місць для могил людський чинник», — повідомив мер Дніпра Борис Філатов.

Він також подякував СБУ та прокуратурі, які декілька місяців тому викрили у профільному КП угруповання, що вимагало у громадян гроші за місця для могил, та закликав правоохоронців і надалі пильнувати здирників, адже скарги на подібні зловживання продовжують надходити.

Філатов також анонсував подальшу роботу, що зробить галузь надання ритуальних послуг ще більш прозорою.


Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:


321  (17.07.23 20:22): "Он также поблагодарил СБУ и прокуратуру, которые несколько месяцев назад разоблачили в профильном КП группировку, которая требовала у граждан деньги за места для могил, и призвал правоохранителей и дальше следить за вымогателями, ведь жалобы на подобные злоупотребления продолжают поступать."
Интересно, а зачем тогда нужен мэр, который не может контролировать деятельность коммунального предприятия городского совета?
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Володимир  (17.07.23 17:39): где крематорий .Давно пора построить. Відповісти | З цитатою
Своя  (17.07.23 17:07): ну да...приедешь с этой оплаченной квитанцией через время на кладбище, а тебе скажут подтереть ней одно место. У них своя такса на ямы. И что делать!? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 2
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
54
довгожителя проживає на Дніпропетровщині. 47 жінок та 7 чоловіків, які відзначили своє 100-річчя.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті