Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 17 червня 2024
07:53

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Шахраї з Дніпропетровщини просили гроші на армію від обласної адміністрації

Шахраї з Дніпропетровщини просили гроші на армію від обласної адміністрації

У червні цього року в месенджери волинським підприємцям та волонтерам почали надходити повідомлення нібито від обласної військової адміністрації з проханням надати кошти на потреби армії.

Шахраї навіть надсилали "офіційний лист", а потім телефонували з невідомого номера, представляючись головою обласної адміністрації чи його заступником, узгоджували деталі, обгрунтовували ті чи інші потреби. Такі факти викликали підозру у представників бізнесу. Спростували інформацію і в обласній адміністрації.

Проаналізувавши значний масив інформації, правоохоронці встановили, що до вчинення шахрайств від імені обласної адміністрації можуть бути причетними мешканці Дніпропетровської області.

18 липня на території цієї області правоохоронці провели обшуки, під час яких вилучено мобільні телефони, банківські картки, флешки та інші речові докази.

Є й докази, які свідчать, що шахраї виманювали гроші від громадян, представляючись очільниками адміністрацій інших областей.





Gorod.dp.ua на Facebook.


Вася  (20.07.23 11:47): А как им было выживать, молодая семья, еще и ребенок видимо, живут в съемном хлеву. Работы нет, как ребенка кормить? А бизнесмены еще заработают, они все равно налогов не платят. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн на місяць - мінімальна зарплата з квітня 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті