Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 28 апреля 2024
05:26

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

СК «Днепр-1» - «Панатинаикос» - 1:3: печальный итог дебюта в Лиге чемпионов

СК «Днепр-1» - «Панатинаикос» - 1:3: печальный итог дебюта в Лиге чемпионов

После первого матча днепряне сохраняют лишь призрачные надежды пробиться в следующий раунд самого престижного клубного турнира мира.

Не о таком дебюте в Лиге чемпионов мечтали поклонники команды в Украине и те болельщики, которые обеспечили аншлаг на стадионе в словацком городе Кошице.

В актив днепрян можно занести лишь начало второго тайма и финальный отрезок матча, когда уже почти все было решено.

Теперь для выхода в следующий раунд СК должен обыгрывать греков в Афинах с разницей в три мяча. Насколько это реально, судите сами…

В случае неудачи, спортклуб выбывает в квалификацию Лиги Европы.

О прошедшей игре подробней сообщает пресс-служба СК «Днепр-1»:

«СК «Дніпро-1» – «Панатінаїкос» (Атени, Греція) 1:3 (0:1)

«Дніпро-1»: 12. Кінарейкін, 30. Кравець (26 Каплієнко,  73), 39. Сваток (кап) (3 Адамюк,61), 5. Сарапій, 11.Мірошніченко, 18.Бабенко (34 Танчик,84), 22.Рубчинський, 23.Бланко (6 Горін, 83), 10.Третьяков (25 Когут, 61), 9.Гуцуляк, 7.Довбик.

Голи: Шпорер (10), Джурічіч (74), Іоанідіс (84, з пенальті), Танчик (89).

На перший офіційний матч сезону тренерський штаб дніпрян виставив трьох новачків: флангових захисників Кравця і Мірошніченка, а також атакуючого півзахисника Третьякова. Крім того свій перший офіційний матч в першій команді проводив 19-річний голкіпер Кінарейкін, якому тренери віддали перевагу перед досвідченими Волинцем і Валефом.

Гра розпочалася із розвідки. Команди вели позиційну боротьбу, чекаючи помилку від суперника. У дніпрян перша перспективна атака перервалася офсайдом, а у гостей Магнуссон виконав штрафний метрів з 25-ти поруч із хрестовиною. За такої гри перша гостра атака греків лівим флангом призвела до голу – Шпорер замкнув простріл Хуанкара у воротарському майданчику. Одразу ж мав шанс відновити рівновагу Довбик, але його удар заблокував захисник.

На 18-й хвилині під час гострої контратаки дніпрян Гуцуляк вивів на удар Довбика, але удар у Артема з вигідного становища вийшов неточним. За кілька хвилин вже Довбик скидав м’яч Гуцуляку, але і Олексій пробив доволі неточно. В цілому гра тривала у досить спокійному русі, переважно у центрі поля без моментів.

Другий тайм дніпряни розпочали активно, подавши два кутових поспіль, другий з яких закінчився неточним ударом Сарапія ножицями. Далі була красива атака за участю Гуцуляка, Бланко і Довбика, яка закінчилася ударом Гуцуляка над поперечиною. Гості, натомість, розраховували на контратаки і на 59-й хвилині Шпорар вивів на удар Вільєно, але той пробив вище воріт.

Перший влучний удар у матчі спортклубівці завдали на 67-й хвилині – це Мірошніченко виконав штрафний, але для голкіпера цей постріл не був дуже складним. Далі було два удари Рубчинського – перший було заблоковано захисником і м’яч пішов на кутовий, розіграш якого призвів до другої спроби Валентина, але тепер надійно зіграв воротар. І одразу ж гості провели результативну контратаку, і Джурічі влучно пробив з лінії карного майданчику у нижній кут -0:2. Це був лише другий влучний удар грецького клубу у матчі. А на 82-й хвилині рефері побачив порушення правил з боку Мірошніченка проти Хуанкара у власному карному майданчику, який спокійно виконав Іоаннідіс – 0:3.

Але дніпряни боролися до останнього і після стандарту у виконанні Мірошніченка Каплієнко прострелив вздовж воротарського майданчику, а там Танчик скорочує рахунок до двох м’ячів. Вже у компенсований арбітром час удар Гуцуляка призвів тільки до кутового, після подачі якого Каплієнко в боротьбі із захисником пробив повз воріт.

У підсумку спортклубівці поступилися у першому матчі протистояння».

Фото СК «Днепр-1».








Gorod.dp.ua на Facebook.


Таран  (26.07.23 14:29): А что вы хотели от команды, которая участвует в первенстве водокачки? Ответить | С цитатой
.  (26.07.23 11:28): Примарні надії були одразу після того, як стало відомо, з ким буде грати наш "могутній" футбольний клуб. Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  «Купатись заборонено»: пляжного сезону у Дніпрі не буде (15)

•  У Дніпрі на Запорізькому шосе біля Епіцентру замість зеленої зони може з’явитися додаткова парковка (12)

•  У Дніпрі з'явився перший ідеальний двір (12)

•  До Дніпра вже їдуть трамваї з Німеччини (11)

•  У Дніпрі затримали 19-річну жінку, яка вирішила продати свого дворічного сина за мільйон гривень (10)

•  У Дніпрі на Набережній Січеславській продовжують будувати дуже яскравий комплекс (9)

•  У Дніпрі на проспекті Богдана Хмельницького біля ТРЦ Terra фура DAF на смерть переїхала жінку: відео моменту ДТП (9)

•  На Орелі браконьєр наловив червонокнижних карасів (8)

•  15 років за ґратами проведе зрадник, який наводив російські ракети на Придніпровську ТЕС і «полював» за системами ППО (7)

•  На вже збудований водогон Хортиця - Марганець хочуть витратити ще 2 мільярди гривень (5)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
6 700
гривень мінімальна зарплата у 2023 р.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте