Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
ср, 29 мая 2024
11:15

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Сегодня СК «Днепр-1» сыграет ответный матч квалификации Лиги чемпионов

Сегодня СК «Днепр-1» сыграет ответный матч квалификации Лиги чемпионов

В Афинах днепряне попытаются взять реванш у «Панатинаикоса» за поражение в первой игре.

Напомним, что неделю назад СК потерпел обидное поражение в Кошице – 1:3. Сегодня на арене «Апостолас Николаидис» в Афинах – ответная игра. Ее начало в 20.30, трансляция – на телеканале УНИАН и на сайте спортклуба.

Для того, чтобы пробиться в следующий этап, днепрянам необходимо одержать победу с разницей минимум в два мяча – это даст шанс на дополнительное время и серию пенальти. Ожидается, что наш состав усилит Александр Пихаленок, который пропустил первую игру из-за травмы.

В случае общего поражения, СК выбывает в 3-й раунд квалификации Лиги Европы, где встретится с чешской «Славией» из Праги. .

О подготовке команды к ответной игре, о мнении главного тренера Александра Кучера и о предматчевых раскладах пресс-служба СК «Днепр-1» рассказывает следующее:

«Ще напередодні першої гри грецькі журналісти активно цікавились, чи готові будуть футболісти Дніпра-1 витримати спеку та задуху в Афінах. І зараз наші хлопці спробували грецький клімат на собі. Дійсно, незважаючи на вечірній час, дихати під час передматчевого тренування було важкувато. А ще дещо здивував газон на “Апостолос Ніколаїдіс” – трава тут дуже щільна та зі специфічним відскоком м’яча.

Аби звикнути до місцевих особливостей, у спортклубівців була година, під час якої вони виконали низку звичних напередодні матчу ігрових вправ.

Головна ж пригода чекала команду після тренування, коли з’ясувалося, що немає автобусу, який має відвезти гравців до готелю. Господарі, що відповідають за транспорт, спочатку казали, що автобус був заблокований фанатами “Панатінаїкоса”, а потім запевняли, що затримка виникла через поліцію, яка вирішила звільнити квартал навколо стадіону для проїзду. Що було насправді, так і залишилося загадкою – транспорта чекали більше як півгодини. А потім ще майже стільки довелось витратити на шлях до готелю, який знаходиться у двох кілометрах від стадіону, адже автобус поїхав зовсім іншою і значно довшою дорогою.

Утім, футболісти ці негаразди сприймали з гумором. А Євген Волинець пригадав, як після перемоги у складі “Колоса” над грецьким “Арісом”, не міг разом з іншими гравцями протягом години взагалі вийти з роздягальні…

Ввечері у готелі наші футболісти провели відновлювальні заходи.

Передматчева пресконференція головного тренера СК «Дніпро-1» Олександра Кучера:

– Що після першого матчу вас найбільше турбує і яким ви бачити завтрашній матч?

– Звичайно, «Панатінаїкос» досвідчена команда, в складі якої багато кваліфікованих гравців – ті ж Джурічіч, Єдвар, Бернар, Шпорар. У них дуже потужна атака, яка і грає в футбол, і вміє грати в футбол. Те, що з нами трапилося у першому матчі, то, звичайно, від того, що нам не вистачило того досвіду, котрий був у «Панатінаїкосу». Ми тільки другий рік граємо у єврокубках, а кваліфікація Ліги Чемпіонів – то для нас взагалі дебют.  І десь ми трохи злякалися, може перенервували. Перший тайм ми провалили і не грали у той футбол, в який ми домовлялися.

Звичайно, що завтра для здобуття позитивного результату ми повинні вийти агресивними, з великим бажанням. Ми повинні показати усім, що ми – Українці, які знають свою ціль і йдуть до неї».

Фото СК «Днепр-1».


Gorod.dp.ua на Facebook.


.  (01.08.23 11:29): Без вариантов.
2, минимум, пропустят.
1, максимум, забьют.
Ответить | С цитатой
Болельщик.  (01.08.23 10:26): Это вам Европа а не хухры мухры. Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Відео моменту: у Дніпрі на проспекті Яворницького чоловік нападав на жінок та бив їх, постраждали щонайменше троє (14)

•  Суд зобов’язав мерію Дніпра зберегти історичну будівлю Палацу профілактики (12)

•  В Україні з липня планують збільшити вартість бензину та дизелю (12)

•  Метрополітен Дніпра проведе консультації з підрядниками для добудови 3 станцій (9)

•  Стеллу «Дніпро» знесуть, проте нову встановлювати не будуть. Чому? (7)

•  Відео моменту ДТП: у Дніпрі на кільці на Набережній Перемоги BMW перекинувся декілька разів та зніс стовп (5)

•  На Дніпропетровщині в наслідок аварії за участю «ЗАЗ» та «Daewoo» є загиблий та постраждалі (5)

•  До України повертається пил з Сахари (5)

•  У Дніпрі відкрився вечірній базар у дворі старого цирку біля Центрального ринку «Озерка» (5)

•  Сімейний лікар має до 2000 пацієнтів: ситуація на Дніпропетровщині (5)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
7
новых региональных полигонов бытовых отходов будут построены в регионе к 2027 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте