Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 28 апреля 2024
21:47

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

«Панатинаикос» - СК «Днепр-1» 2:2 – днепряне отправляются в Лигу Европы

|«« «« »» »»|

В ответном поединке квалификации Лиги чемпионов наши земляки достойно сыграли в Афинах, но это не помогло им пробиться в следующий раунд.

Во многом исход противостояния с греками был предрешен после первого матча, в котором СК уступил 1:3. Хотя в сценарии вчерашней игры в Афинах была надежда на чудо, когда днепряне вели 2:1 и имели шансы забить спасительный третий гол.

Увы, вместо этого пропустили ответный, после чего интрига фактически умерла…

Теперь 10 и 17 августа СК «Днепр-1» в третьем квалификационном раунде Лиги Европы сыграет с чешской «Славией». Первый матч пройдет в Праге.

А подробней о вчерашней игре рассказывает пресс-служба СК «Днепр-1»:

«Панатінаїкос» (Атени, Греція) – СК «Дніпро-1» 2:2 (1:1)

«Дніпро-1»: 1 Волинець (12. Кінарейкін, 37), 26. Каплієнко, (25 Когут, 69)5. Сарапій (39. Сваток.57), 3 Адамюк, 42 Пасіч, 18.Бабенко, 23.Бланко, 22.Рубчинський (9.Гуцуляк, 69), 11.Мірошніченко, 8.Піхальонок (кап) (34 Танчик.69), 7.Довбик.

Голи: Шпорар (15,70), Довбик (23), Сарапій (54), Шпорар (70).

Тренерський штаб дніпрян провів відчутні зміни у стартовому складі команди після першого матчу протистояння. Особливо це стосується захисту, де залишився тільки Сарапій, якому компанію склали Каплієнко, Адамюк і Пасіч, а на останній межі юного дебютна Кінарейкіна замінив дебютант досвідчений – Волинець. В середню лінію повернувся Піхальонок, що відновився після травми.

Господарі розпочали активніше, але у стартові 10 хвилин їх чотири кутових не було небезпечними, а з ударом Вільєни спокійно впорався Волинець. Проте, коли здавалося, що спортклубівці цілком вирівняли гру, грецька команда відкрила рахунок – після довгої передачі суперника Адамюк і Волинець не розібралися кому саме слід йти на м’яч, і тут спритніше усіх був Шпорар, котрий випередив усіх і перекинув м’яч через голкіпера «Дніпра-1». Проте спортклубівці досить швидко відігралися – Довбик отримав пас від Мірошніченка перед карним майданчиком суперника і сміливо пішов одразу на чотирьох захисників, перегравши усіх опонентів форвард дніпрян вийшов на ударну позицію і спрямував м1яч між ніг голкіперу -1:1!

Після забитого голу дніпряни почали грати значно впевненіше і на 32-й хвилині спортклубівці провели просто блискучу комбінацію, яку ударом з лінії карного майданчику завершував Рубчинський, але голкіпер «Панатінаїкосу» впорався із слизьким м’ячом. На це греки відповіли своєю атакою, в результаті якої Волинець ціною травми врятував дніпрян від голу, після виходу сам на сам Паласіоса. Таким чином, спортклубівцям довелося міняти у першому таймі голкіпера – знову перевага була віддану юному Кінарейкіну.

Невдовзі дніпряни провели різку контратаку, в якій Довбику вдалося змусити суперників удруге виймати м’яч з сітки воріт, але гол було скасовано, через те, що автор гольової передачі Бланко підіграв собі рукою. Вже на шостій компенсованій арбітром хвилині до першого тайму дніпряни мали чудовий шанс вийти вперед, але Пасіч, замикаючі навіс Піхальонка зі штрафного, пробив з близької відстані вище воріт.

А одразу по перерві Бланко пробив під поперечину, і Бріньйоллі з труднощами перевів м’яч на кутовий, після подачі якого Довбику вдалося пробити, але знову на висоті був голкіпер грецького клубу. Господарі у відповідь провели одразу дві дуже гострі контратаки, але довести їх до удару «Панатінаїкосу» не вдалося.

На 53-й хвилині Рубчинський перехопив м’яч на чужій половині поля, але його прохід завершився лише кутовим. Але саме цій кутовий у виконанні Мірошніченко завершився взяттям воріт – Сарапій перестрибнув усіх і спрямував м’яч у сітку!

Дніпрянам залишалося забити лише один гол, щоб перевести гру у додатковий час. На 69-й хвилині Олександр Кучер проводить потрійну заміну, підсилюючи атаку, але господарі одразу ж провели результативну атаку, котру знову завершив Шпорар. А ще за кілька хвилин спортклубівці залишилися у меншості – арбітр вирішив, що фол Танчика тягнув на пряму червону картку.

Навіть у меншості дніпряни не полишали надій врятувати становище, але у підсумку поєдинок закінчився внічию 2:2 і далі спортклубівці продовжать виступи у кваліфікації Ліги Європи».

Фото СК «Днепр-1».

Gorod.dp.ua на Facebook.


NortonCommander  (02.08.23 11:03): Довбик звісно красеня поклав.. Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  «Купатись заборонено»: пляжного сезону у Дніпрі не буде (15)

•  У Дніпрі на Запорізькому шосе біля Епіцентру замість зеленої зони може з’явитися додаткова парковка (15)

•  У Дніпрі з'явився перший ідеальний двір (14)

•  У Дніпрі на Набережній Січеславській продовжують будувати дуже яскравий комплекс (10)

•  У Дніпрі затримали 19-річну жінку, яка вирішила продати свого дворічного сина за мільйон гривень (10)

•  До Дніпра вже їдуть трамваї з Німеччини (10)

•  У Дніпрі на проспекті Богдана Хмельницького біля ТРЦ Terra фура DAF на смерть переїхала жінку: відео моменту ДТП (9)

•  На Орелі браконьєр наловив червонокнижних карасів (8)

•  15 років за ґратами проведе зрадник, який наводив російські ракети на Придніпровську ТЕС і «полював» за системами ППО (7)

•  На вже збудований водогон Хортиця - Марганець хочуть витратити ще 2 мільярди гривень (5)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте