Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
14:03

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі в приватні руки хочуть віддати закинуту будівлю Міжшкільного комбінату

У Дніпрі в приватні руки хочуть віддати закинуту будівлю Міжшкільного комбінату

У Дніпрі продають занедбану будівлю занедбаного "Міжшкільного комбінату".

Про це йдеться на сайті Prozorro.Продажі.

На торги виставили будівлю закинутого комунального закладу, який більш відомий під назвою “Міжшкільний комбінат”. Наразі споруда належить міській раді, але в рамках малої приватизації, її збираються продати.

Стартова ціна будівлі склала 17,1 млн грн. Початок аукціону 30 серпня.

Торги проведуть за схемою трираундового англійського аукціону. Тобто учасники подають свої заявки анонімно, а потім під час ставок підвищують ціну, але перевагу має той, хто запропонував найбільше. Водночас продати лот можуть і єдиному зареєстрованому учаснику.

Новий власник отримає 6 тис. кв. метрів будівлі, яка знаходиться за адресою вулиця Робоча, 73. Проте споруда занедбана, без вікон, дверей та потребує капітального ремонту.

Побудували комбінат у 1980-х роках. Тут мали навчатися робітничому ремеслу школярі району. За КПК №3 у навчальному році 2017 – 2018 було закріплено 934 учні, проте сюди ходило займатися лише 36% учнів.

З початком реформи освіти заклад став непотрібним. Спочатку його охороняли і збиралися перепрофілювати, але згодом остаточно закрили. З того часу сюди навідувалися тільки шукачі металу та діти, які люблять гуляти на даху комбінату.

Тепер же будівлю вирішили віддати на приватизацію.





Gorod.dp.ua на Facebook.


Vlad  (15.08.23 23:00): так місто привітало з Міжнародним Днем Молоді.
Навіщо місту і молоді - Молодіжні та Громадянські Хаби-Центри, який міг тут бути і тд, краще віддати приватникам під ЖК, навіщо вводити в школах уроки фінансової грамотності та створення бізнесу, коли впринципі це потім не потрібно, просто в місті все продаємо.
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Павел  (15.08.23 16:19): Да, схема древняя и безупречная. Закрываем заведение, доводим до полного упадка и за копейки продаем. Год назад шли с женой мимо и этот вариант проговоривали. Так и вышло вот гляжу. Відповісти | З цитатою
Максим  (15.08.23 12:09): Закрыли школу что бы продать и построить очередной ТЦ или ЖК. Картина Маслом. Филатовщина на марше. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 2
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
154,5
млн грн містянам на відновлення житла, яке постраждало від ракетних обстрілів, виплатив Дніпро у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті