Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
13:35

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У парку Зелений Гай завершили прибирати територію після ракетної атаки 15 серпня

|«« «« »» »»|

У парку Зелений Гай завершились роботи з ліквідації наслідків ракетної атаки рф 15 серпня. Через вибухову ударну хвилю на центральному вході парку опинилося дрібне каміння, уламки від фасаду спортивного об’єкта, гілки дерев та листя.

На прибирання території комунальникам знадобилось близько 2 годин.

За дорученням міського голови черговий по місту Володимир Чорний відвідав парк та перевірив, як відбувається усунення наслідків ворожого ракетного обстрілу.

«Комунальники стали до роботи о 7-й ранку, щоб швидко прибрати територію. На щастя, сам парк не зазнав пошкоджень. Продовжуємо жити. Зараз заплановані роботи з освітлення центральної алеї, аби мешканцям було безпечно та приємно перебувати тут в темний час доби», – зазначив Володимир Чорний, в. о. директора департаменту парків та рекреації ДМР.

Для ліквідації наслідків ракетного обстрілу на місці влучання працювало 30 комунальників та 12 одиниць техніки. Ще 15 робітників прибирали в парку, розповіла Любов Чадіна, начальниця служби благоустрою КП «Міська інфраструктура»:

«Для прибирання території були залучені озеленювачі, прибиральники, працівники з комплексного обслуговування та інші. Загалом за цей ранок вивезено 4 м куб. сміття».

Друга точка перевірки – СШ № 67 (вул. Є. Коновальця, 6). Черговий по місту завітав до закладу освіти, аби перевірити доручення міського голови щодо облаштування укриттів.

«Сховище розраховано на 460 людей. Укриття забезпечено засобами медичної допомоги, пожежної безпеки. Є вода, розетки, Wi-Fi. Приміщення відремонтовано. Під час повітряної тривоги сховатись тут зможуть не лише учні, а й мешканці прилеглих будинків. Знаємо, що сьогодні під час ракетної атаки сюди прийшла жінка з дитиною», – поділився Володимир Чорний.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Пэця Шакалат  (16.08.23 03:40): И я там был,- мёд-пиво пил.. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
будинків ОСББ та ЖБК оновлені у Дніпрі у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті