Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
21:41

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі фахівці ДСНС нагадали мешканцям про правила безпеки на водних об’єктах

У Дніпрі фахівці ДСНС нагадали мешканцям про правила безпеки на водних об’єктах

15-го серпня, фахівцями Дніпровського районного управління Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області проведено інформаційно-роз'яснювальну роботу з мешканцями Шевченківського району.

На початку бесіди фахівці ДСНС довели сумну статистику загибелі людей на водних об’єктах та закликали мешканців з відповідальністю ставитися до власної безпеки. Наголосили, що цього річ на території Дніпропетровської області відсутні офіційно визначені місця для купання.

Під час спілкування надзвичайники звернули увагу усіх дорослих на суворій забороні відвідування ставків, озер та річок дітьми без супроводу дорослих, також зауважили, що обов’язково треба дотримуватись правил безпеки, а саме не купатися у нетверезому стані, пояснювали, що вода може бути холодною, навіть у теплу погоду, а переохолодження може бути небезпечним для вашого здоров'я.

Наприкінці спілкування кожному співрозмовнику були надані інформаційні пам’ятки та листівки на тему: «Подбай про безпеку біля водних об’єктів».





Gorod.dp.ua на Facebook.


:)  (15.08.23 18:02): рассказы про правила поведения на водных объектах на набережной, где нет спуска к воде (а даже там, где есть, - никто и не пытается купаться) - напоминает табличку в туалете "купаться запрещено". Польза и уместность примерно одинаковая Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
будинків ОСББ та ЖБК оновлені у Дніпрі у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті