Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
16:17

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі продовжується перевірка облаштування укриттів

|«« «« »» »»|

Черговий по місту перевірив укриття у Національному центрі аерокосмічної освіти молоді, який розташований на просп. Гагаріна, 26.

«Частина укриттів не на балансі міста. Тому є проблема з тим, що вони непридатні для використання. Їх можуть не вчасно відкривати під час тривоги або ж взагалі не відкривати. Це укриття, хоч і не міське, однак придатне для того, аби приймати відвідувачів. Воно розраховане на 500 осіб. Тут є санвузол, лави, освітлення, запас технічної води. Тому сюди можуть сміливо приходити під час повітряних тривог ті, хто мешкає поруч із аерокосмічним центром», – додав директор департаменту з питань місцевого самоврядування, внутрішньої та інформаційної політики міської ради Артем Нідєлько.

Укриття в аерокосмічному центрі відкрили у вересні торік, коли з'явилася потреба ховатися під час тривоги студентам та курсантам вишу, який поруч.

«В укриття приходять курсанти університету, співробітники, сусіди. Воно відкрите цілодобово», – говорить перший заступник генерального директора Національного центру аерокосмічної освіти молоді Ігор Кочерга.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
дитячих та спортивних майданчиків відремонтують у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті