Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 15 травня 2024
18:01

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Юрий Береза: «Селезньов буде у Дніпрі-1. Піхальонок не продається»

Юрий Береза: «Селезньов буде у Дніпрі-1. Піхальонок не продається»
Селезньов.

Почесний президент «Дніпра-1» Юрій Береза заявив про те, що колишній нападник легендарного «Дніпра» та збірної України Євген Селезньов незабаром почне працювати у дніпровському клубі.

Як відомо, нещодавно у «Дніпрі-1» посаду спортивного директора звільнив Євген Красніков. Селезньов, згідно неофіційних джерел, може обійняти цей пост.

– Чи правда, що місце спортивного директора замість Краснікова займе Євген Селезньов?

– Ми з ним переговорили, у нас були певні непорозуміння, проте можу сказати точно: Селезньов буде в команді, але ми поки що в процесі пошуку його посади. Ми зараз закладаємо фундамент того, як «Дніпро-1» буде функціонувати майбутні десять років, і Євген у цьому проекті є. Двері нашої команди відкриті для всієї плеяди талановитих футболістів, які хочуть реалізувати себе на посаді менеджерів, тренерів, адміністраторів тощо.

– А хто тоді буде спортивним директором?

– Русол. Він і так курував цю посаду.

– Хто буде головним тренером «Дніпра-1»? Я чув, що іспанські спеціалісти відмовились.

– Зараз команду тренує Валерій Городов, якому я абсолютно довіряю. Нам потрібен тренер, який відчує потенціал команди і бачення нашого футболу. Від мрії про гру «Дніпра-1» у Лізі чемпіонів на «Дніпро-Арені» ніхто не відмовлявся. У нас все попереду. Це все що я можу сказати стосовно вашого питання по тренеру. Більш конкретно я зможу повідомити, коли настане якась ясність.

Також Юрій Береза розповів про ставлення клубного керівництва до півзахисника Олександра Піхальонка. Власник клубу заявив, що 26-річний гравець є утворюючим гравцем для всього колективу, тому питання продажу Піхальонка навіть не розглядається.

«Піхальонок є основою «Дніпра-1», один зі стовпів нашого клубу. Він ще підніме трофей над головою з нашою командою, повірте. Піхальонок зараз нікуди не йде, він не продається», – зізнався Береза.
Олександр Піхальонок у нинішньому сезоні провів за «Дніпро-1» у всіх турнірах 9 матчів, забив 3 голи.

Піхальонок.
Піхальонок.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
54
довгожителя проживає на Дніпропетровщині. 47 жінок та 7 чоловіків, які відзначили своє 100-річчя.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті