Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Вт, 21 травня 2024
18:36

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Рятувальники Дніпропетровщини здали кров для поранених військових

Рятувальники Дніпропетровщини здали кров для поранених військових

«Твоя кров – рятівна!». Традиційно, напередодні Дня рятівника, надзвичайники Дніпропетровщини взяли участь у донорській акції.

Цьогоріч 85 співробітників ДСНС з усієї області здали кров та її компоненти для людей з важкими захворюваннями та потреб поранених військових.

На донацію прийшли як представники Головного управління, так і структурних підрозділів у Дніпрі, Кривому Розі, Нікополі, Павлограді та Кам’янському. Деякі з них є донорами не перший рік та регулярно долучаються до цієї благородної справи.

Надзвичайники Дніпропетровщини завжди готові прийти на допомогу тим, хто її потребує. Тож охоче поділилися своєю кров’ю та на власному прикладі показали – стати рятувальником під силу кожному. Адже здати кров – це врятувати чиїсь життя.

Дякуємо кожному, хто долучився до акції «Твоя кров – рятівна!», за небайдужість та активну громадянську позицію. Разом – до Перемоги!



Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
7
нових регіональних полігонів побутових відходів будуть збудовані до 2027 р. у регіоні

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті