Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
10:51

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Збив пішохода та втік з місця ДТП: поліція затримала підозрюваного у смертельній аварії

Збив пішохода та втік з місця ДТП: поліція затримала підозрюваного у смертельній аварії

Аби уникнути покарання водій-порушник втік до Донеччини, однак був оперативно затриманий правоохоронцями.

18 вересня о 19:04 до поліції надійшло повідомлення про те, що на перехресті вул. Дніпровська та пр. Шахтобудівників в м. Павлоград сталася дорожньо-транспортна пригода.

Попередньо встановлено, що водій автомобіля «Volkswagen Golf Variant» здійснив наїзд на жінку-пішохода коли вона перетинала проїзну частину по пішохідному переходу. Від отриманих травм потерпіла померла на місці події.

Порушник з місця аварії втік. Його затримали на території Донецької області колеги з поліції Донеччини та передали для проведення слідчих заходів.

Наразі порушника затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчим за погодженням із прокуратурою чоловіку повідомили про підозру за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.


Gorod.dp.ua на Facebook.


Антон  (19.09.23 23:26): Это должно сесть как минимум 15 лет или пожизнено за его проделки?уж больно 8 лет маловато за убийство человека. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 2
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті