Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
00:34

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Покращений побут та нове опалення – дніпровське відділення для бездомних після ремонту

Покращений побут та нове опалення – дніпровське відділення для бездомних після ремонту

У Дніпрі піклуються про підопічних закладів соціального захисту. У відділенні щодо надання послуг бездомним особам Міського центру соціальної допомоги завершився поточний ремонт.

Тривав він з травня 2023 року. Аварійні об’єкти повністю замінили на нове обладнання, розповідає директор Дніпровського міського центру соціальної допомоги ДМР Максим Єрьоменко: «Оновили приміщення кімнат, коридорів, кабінетів, їдальні, санвузлів. Замінили освітлення на більш економне (LED-світильники), є нова вентиляція в душових кімнатах».

У відділенні замість аварійної системи опалення встановили систему опалення за допомогою електричного котла.

Оцінила ремонт пані Світлана, яка вже рік мешкає у закладі: «Тут умови неймовірні стали, от, наприклад, дуже проблемні були батареї. Зараз – усе безпечно, за що вдячна місцевій владі, що так стежить за нашим побутом. Тут нова пральна машина, столова кімната».

Перевірив ремонт заступник міського голови, директор департаменту соціальної політики ДМР Едуард Підлубний: «Дуже задоволений новими умовами для наших підопічних. Тут є все для максимально комфортного перебування. Зазначу, що бував у багатьох відділеннях для бездомних осіб у великих містах і наше – після ремонту – можу назвати одним з найкращих».

Крім перебування у відділенні, бездомні особи та люди з низьким рівнем доходів можуть отримати такі послуги: супровід та допомога в отриманні реєстрації місця проживання особи, допомога у відновленні документів, супровід та допомога в оформленні і отриманні пенсії, групи інвалідності та влаштуванні до будинку-інтернату тощо.






Gorod.dp.ua на Facebook.


Горожанин  (06.10.23 18:09): Электрический котел это лучше, чем ничего. А если будут отключения электричества? Других горожан было бы хорошо обеспечить дешёвой тепловой энергией. Это в нынешних условиях более дальльновиднее. Левый берег имел дешёвое отопление, но порезали трубы. Грустно. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
727  (05.10.23 08:26): Эти ваши..ночлежки-для галочки и крастоы.вы туда бомжей не пускаете. Відповісти | З цитатою
Ден  (04.10.23 20:12): А где адрес? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 2
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
70
аварійних дитячих та тренажерних майданчиків планують відремонтувати у 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті