Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
12:28

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

До Аптекарської балки Дніпра скидали фекальні стоки

До Аптекарської балки Дніпра скидали фекальні стоки

Мешканці розташованих на схилі балки приватних будинків без зазріння совісті зливали в цю природну зону відходи своєї життєдіяльності.

Аптекарська балка – одна з рекреаційних перлин Дніпра. По її дну протікає колись чистий струмок, який є важливим елементом природних водойм міста.

На жаль, останніми роками екологічний стан балки плачевний. І багато в чому винен у цьому людський чинник.

Про чергові виявлені незаконні стоки у балку та боротьбу з ними розповіли у Департаменті благоустрою та інфраструктури Дніпра:

«Люди вивели каналізаційні труби зі своїх будинків прямісінько до Аптекарської балки, де протікає струмок, що впадає у річку. 

Про це дізналися місцеві та поскаржились до міської ради. 

Після спільного з Департамент екологічної політики Дніпровської міської ради обстеження на місце приїхали працівники з обслуговування та експлуатації дощоприймальних мереж і затампували три незаконні труби. 

Комунальники за допомогою пластикових пляшок з піском та звичайної тканини перекрили труби. Самостійно дістати їх з труби не вийде, тому власникам доведеться використовувати централізовану каналізацію або септики.

Завдяки виконаним роботам ми запобігли шкідливим викидам у річку Дніпро, що в свою чергу покращить екологічну систему міста».

Відео про це можна подивитися тут.



Gorod.dp.ua на Facebook.


Zomba  (06.10.23 02:12): Кто вообще разрешил застраивать жильем Аптекарскую балку?! Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Вася  (05.10.23 11:32): Вместо того чтобы в..бать штрафами, они хней занимаются. Лучше им очки заткните бутылками с песком, потому что без трубы они пойдут лично в балку фекалить. Відповісти | З цитатою
Смешно  (05.10.23 10:25): А где работа профильного департамента горисполкома и коммунальных служб города? До этого времени они не знали? Именно сейчас случайно узнали. А канализировать улицы в этом районе не пробовали ? Видимо и ливневки там нет. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 2
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
нових ліфтів планують встановити у Дніпрі у 2024 році.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті