Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 27 апреля 2024
18:02

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

В Театре ДГУ состоялась очередная «искрення встреча»

В Театре ДГУ состоялась очередная «искрення встреча»

В рамках нового проекта «HIMARĶSович, або ВЕЧІР З TALKом» гостем этого театра стал известный писатель, блогер, сержант ВСУ Юрий Гудименко.

Городской сайт уже рассказывал о подготовке и начале творческих встреч в рамках нового проекта Театра ДГУ «HIMARĶSович, або ВЕЧІР З TALKом».

Очередным гостем стал популярный писатель и блогер Юрий Гудименко.

О том, как прошла творческая встреча гостей с ним, рассказал КУСТ:

«Вечір, який зробив цей світ трішечки світлішим…

Було все: гучний сміх, бурхливі овації, обговорення складних питань і дискусії.

У театрі "ДГУ" відбулася одна з "циклу щирих (наскільки це можливо) зустрічей". Зустрічей із безумовно цікавими і змістовними людьми. Людьми, які пишуть про життя, про країну, про війну, про різне. І головне - ВІД себе! Цього разу - зустріч з відомим блогером, письменником, молодшим сержантом ЗСУ та засновником організації ГО "МРІЯ" Юрієм Гудименко у рамках проєкту "HIMARĶSович, або ВЕЧІР З TALKом".

Зал "Будинку на Троїцький", який стал активним майданчиком для багатьох цікавих подій, був повний гостей і лише у першому ряду було два вільних стільця, покритих українським прапором – це символ та згадка про загиблих захисників, завдяки яким ця зустріч була можлива. Зліва від гостей знаходився величезний екран на якому Євген Гендін , автор і модератор проекту, транслював найцікавіші пости, фото, цитати Юрія, вигукуючи на всю залу "Максим, слайд 27А! ". А блогер сміявся, що у автора є слайди на всі випадки життя.

Ось про що встигли поговорити:

Можливий розкол між ветеранами та цивільними.

Тема, яка найбільше торкає зараз Юрія. Річ у тому, що держава обіцяє ветеранам багато пільг та субсидій, але на це не вистачає бюджетних коштів. За думкою блогера результат буде таким: мільйон військових повернуться з фронту, але через брак коштів влада не зможе виконати свої обіцянки, тоді ветерани почнуть мітингувати, писати гнівні пости у соціальних мережах тощо. А цивільні будуть дивуватися та сприймати ветеранів як жебраків. Про це свідчить досвід ветеранів АТО.

Недоречні питання журналістів:

"Найчастіше питання, яке ставлять моїй дружині іноземні журналісти: "А ви знов відпустите чоловіка на фронт?" Спочатку вона намагалась їм пояснити що таке армія, що таке накази та статути, а потім почала просто відповідати "Так, а ви?"", - розповідає блогер.

Речі, які може виправити суспільство:

"Насправді люди не розуміють як реагувати на військового, щоб не образити, а тому у 95% випадків відчувають провину та небажання отримати повістку. Та все що ми можемо дати зараз ветеранам та військовим як суспільство – це повагу та підтримку. За сервіс, військових психологів повинна піклуватися влада", - зазначає лідер думок.

Про дивну комунікацію у шпиталях:

"В мене була чергова операція на нозі, заходить мій хірург, і я запитую "Як все пройшло?". Він спокійно на мене дивиться і відповідає: "Ноги у житті не головне!" і виходить з палати. Це не зовсім те, що я хотів почути…"

У гостей була можливість поставити питання Юрію Гудименко, послухати його думку щодо важливих політичних питань, придбати книжку лідера думок за донат, а також отримати автограф, зробити фото та поспілкуватись віч-на-віч після зустрічі».

А третья по счету встреча в рамках этого проекта запланирована на 2 ноября. Гостем станет писательница, блогер, волонтер Татуся Бо.

Фото – КУСТ.





Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  «Купатись заборонено»: пляжного сезону у Дніпрі не буде (14)

•  У Дніпрі на Запорізькому шосе біля Епіцентру замість зеленої зони може з’явитися додаткова парковка (12)

•  У Дніпрі з'явився перший ідеальний двір (11)

•  У Дніпрі затримали 19-річну жінку, яка вирішила продати свого дворічного сина за мільйон гривень (10)

•  До Дніпра вже їдуть трамваї з Німеччини (10)

•  У Дніпрі на Набережній Січеславській продовжують будувати дуже яскравий комплекс (9)

•  У Дніпрі на проспекті Богдана Хмельницького біля ТРЦ Terra фура DAF на смерть переїхала жінку: відео моменту ДТП (9)

•  На Орелі браконьєр наловив червонокнижних карасів (8)

•  15 років за ґратами проведе зрадник, який наводив російські ракети на Придніпровську ТЕС і «полював» за системами ППО (7)

•  На вулиці Гаванській зіткнулися ЗАЗ та ВАЗ: троє постраждалих (5)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
детские и спортивные площадки отремонтируют в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте