Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 28 апреля 2024
15:38

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

В Днепре показали спектакль о тяжелой судьбе брошенных животных

В Днепре показали спектакль о тяжелой судьбе брошенных животных

Детский театр «Натхнення» создан в Днепре совсем недавно, но уже успел отметиться несколькими резонансными премьерами.

Этот театр под руководством Александры Маньковской был создан в Днепровском Дворце творчества детей и юношества накануне начала Большой войны. По понятным причинам, в прошлом году его работа велась не очень активно. Но в этом году коллектив «Натхнення» стал очень заметен своими необычными постановками.

Самые новые из них – спектакль «Зграя» и социальный ролик «Сповідь чотирилапих», которые посвящены животным, брошенным во время войны.

Вот что об этих проектах рассказали в театре «Натхнення»:

«Вітаємо дитячий театральний колектив "Натхнення" (керівник Олександра Маньковська), який отримав подяку за активну громадську позицію, підтримку молодіжних ініціатив та вагомий внесок у волонтерську діяльність Дніпра.

Хочемо зазначити, що колектив зробив декілька значущих робіт, присвячених тваринам, остання з яких - "Сповідь чотирилапих ", присвячена переживанням тварин під час війни.

Юна Марія Козлова, яка грала одну з головних ролей у соціальному ролику, сказала: «Я хотіла донести глядачеві, що тварини також сильно переживають цю війну, але не можуть виразити словами свої почуття та біль».

За благодійну роботу було зібрано допомогу для ГО «Save Animals Ukraine».

За эту активную гражданскую позицию коллектив театра отметили специальным дипломом, о чем рассказали в Департаменте молодежной политики и патриотического воспитания Днепровского горсовета:

«До початку воєнного вторгнення дитячий театральний колектив "НАТХНЕННЯ", під керівництвом Олександри Маньковської, стрімко розпочав свою творчу діяльність. Збільшувався кількісно, пробував себе на різноманітних Всеукраїнських та Міжнародних театральних конкурсах, мав змогу навчатися і ділитися досвідом з іншими театральними митцями Дніпра й України вцілому.

Після повномасштабного вторгнення колектив займався в метро, при свічках, з ліхтарями, але свою роботу не припинив.

Уся діяльність колективу переформатувалася і діти самі ініціювали допомогу в наближення Перемоги, тими способами, які їм доступні. "Діти Дніпра хочуть жити у мирі та злагоді" - перший перформанс, який був голосом не лише дітей цього колективу, а й усіх маленьких Дніпрян - зупинити війну!

Далі зйомки - "Stop war" - соціальних роликів. Сольні й колективні відеопроєкти. І це все паралельно з більш серйозними і великими роботами - драматичними виставами спрямованими на благодійність.

"Зграя" - вистава про життя покинутих собак - перша велика благодійна робота, яка своїм глибоким змістом і актуальністю розчулила глядача, і не залишила байдужими Дніпрян, зібравши допомогу ГО "Save Animals Ukraine" для постраждалих "хвостатих" з деокупованих територій України.

До Дня захисту тварин колектив презентував соціальний ролик присвячений переживанням тварин під час великої війни. Цією роботою діти закликали донатити на порятунок тварин та допомагати закінчити війну, аби вберегти якомога більше життів не тільки людей, а й тварин.

В рамках чергування по місту Сергій Луденський приїхав, аби виказати свою пошану діткам з театрального колективу "Натхнення" за активну громадську позицію та передати Подяку від департаменту молодіжної політики та національно-патріотичного виховання міськради.

Пишаємося нашими свідомими дітьми».

Фото театра «Натхнення».



Gorod.dp.ua на Facebook.


цікаво  (17.10.23 13:33): а коли буде виставка про тяжку долю пенсіонерів кинутих державою? Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  У Дніпрі на Запорізькому шосе біля Епіцентру замість зеленої зони може з’явитися додаткова парковка (17)

•  У Дніпрі з'явився перший ідеальний двір (16)

•  «Купатись заборонено»: пляжного сезону у Дніпрі не буде (15)

•  До Дніпра вже їдуть трамваї з Німеччини (10)

•  У Дніпрі затримали 19-річну жінку, яка вирішила продати свого дворічного сина за мільйон гривень (10)

•  У Дніпрі на проспекті Богдана Хмельницького біля ТРЦ Terra фура DAF на смерть переїхала жінку: відео моменту ДТП (9)

•  У Дніпрі на Набережній Січеславській продовжують будувати дуже яскравий комплекс (9)

•  На Орелі браконьєр наловив червонокнижних карасів (8)

•  15 років за ґратами проведе зрадник, який наводив російські ракети на Придніпровську ТЕС і «полював» за системами ППО (7)

•  На вже збудований водогон Хортиця - Марганець хочуть витратити ще 2 мільярди гривень (5)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Днепра на 2024 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте